TSK, Afrin'deki PKK'lı teröristler ile Esad askerlerine misliyle karşılık verdi

Düzenleyen:
TSK, Afrin'deki PKK'lı teröristler ile Esad askerlerine misliyle karşılık verdi

GÜNDEM Haberleri

Hatay'la sınır komşusu olan ve PKK'nın işgali altındaki Suriye'nin Afrin bölgesinden bugün Türk karakollarına yapılan saldırılara TSK tarafından misliyle karşılık verildi. Bu kez PKK'lılarla birlikte Esad birlikleri de vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD/PKK/YPG unsurlarının kontrolündeki Afrin ile rejim unsurlarının bulunduğu bir başka bölgeden iki hudut karakoluna yapılan iki ayrı havan saldırısına misliyle karşılık verildiği bildirildi.

TERÖRİSTLERİN SALDIRISINDA CAN KAYBI YAŞANMADI

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, bugün saat 09.00 sıralarında Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD/PKK/YPG unsurlarının bulunduğu Afrin'den Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Hatay'ın Hassa ilçesi sınırlarındaki Gökhan Hudut Karakoluna havanlı saldırı düzenlendi.

Saldırı sonucu karakolun bazı yerlerinde hasar oluşurken, can kaybı ve yaralanan olmadı.

BİR YANDAN DA ESAD ASKERLERİ SALDIRDI

Hatay'ın güneyindeki Kızılçat Hudut Karakoluna ise Suriye'nin kuzeyinde rejimin kontrolündeki bölgeden havan saldırısı yapıldı. Saldırıda herhangi bir zayiat yaşanmadı.

Güvenlik güçleri havan tespit radarıyla saldırının geldiği yerin belirlenmesinin ardından Suriye topraklarından açılan ateşe misliyle mukabelede bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...