Ekonomi Haber Girişi : 27 Mart 2017 14:15

TOKİ'den 14 şehit ailesine kura çekimi ile ev verildi

TOKİ'den 14 şehit ailesine kura çekimi ile ev verildi
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Mal Meydanı 2'nci Etap Sosyal Konut projesi kapsamında yaptırılan konutların kura çekimlerinde 14 şehit ailesi ev sahibi oldu.
Erzurumajans-Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum Mal Meydanı 2'nci Etap Sosyal Konut projesi kapsamında yaptırılan konutların kura çekimlerinde 14 şehit ailesi ev sahibi oldu.

Erzurum Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılan kura çekim törenine Milletvekili Orhan Deligöz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, TOKİ Toplu Konut Uzmanı Hüseyin Ayhan, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve kura çekimini katılan aileler katıldı. Kura çekimine öncelik şehit ailelerine ve engelli vatandaşlara verilirken, ailelerin kura çekimleri ise protokol tarafından yapıldı. 14 şehit ailesi ve 27 engelli vatandaş ev sahibi olurken, toplamda 3+1 dairelere 252, 4+1 dairelere ise 277 kişi kura çekimi ile sahip oldu.

"Sevincini eşi ile telefonda paylaştı"

Şehit aileleri ve engelli vatandaşların kura çekimi tamamlandıktan sonra diğer vatandaşların kura çekimi yapıldı. Ferit Aybaz adlı kişinin kura çekimlerine başvurması sonucu, çekilen kuradan adı çıktı. Ferit Aybaz salonda olmadığı için yerine eşi el kaldırdı. Daha sonra Ferit Aybaz'ı telefonla arayan eşi müjdeyi ilk olarak eşi Ferit Aybaz'a verdi. Ferit Aybaz'ın eşi mutlu olduğunu ifade ederek, "4 yıldır evliyiz, evimiz yoktu kirada oturuyorduk. Ev çıktığı için çok mutlu oldum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    herkese hayırlı olsun