GENEL

PRAL ADANA’DAKİ ORTAOKUL MÜDÜRLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ.

Genç yaşına rağmen birçok başarlı işe imza atan öğrencilerle kendi evladı gibi ilgilenen çocukların ruhundan anlayan onlara yol gösteren başarıya koşmalarını sağlayan ve kurumunu en iyi şekilde temsil eden PRAL Müdürü Murat Koçer TEOG öncesi meslektaşlarını da yalnız bırakmadı.

 

PRAL Müdürü Murat Koçer ortaokul müdürlerini bir araya getirerek moral yemeği düzenledi. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Müdürleri TEOG Öncesi Moral Yemeği’ne Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı başta olmak üzere Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinin ortaokul müdürleri katıldı. 

“GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ.”

Bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini ifade eden PRAL Müdürü Murat Koçer  “Ortaokullarımız dönem itibariyle en zor yaş grubuna eğitim öğretim hizmeti üreten, sosyal, kültüre, sportif, bilimsel ve sanatsal çalışmaların yanı sıra TEOG sınavı ile liselere öğrenci yerleştiren eğitim kurumlarımızdır. PRAL olarak bu süreçte yükü sırtlarında en çok hisseden Değişim Liderleri Ortaokul Müdürlerimize TEOG öncesi moral yemeğinde bir nebze de olsa destek olmayı amaçladık.” dedi.

“PRAL KALİTESİNİ VE VİZYONUNU ORTAOKUL MÜDÜRLERİYLE PAYLAŞMA FIRSATI BULDUK.”

PRAL kalitesini ve vizyonunu ortaokul müdürleriyle paylaşma fırsatı bulduklarını da belirten Koçer,  “Geleneksel hale getireceğimiz bu organizasyonun ilk etabını gerçekleştirmenin mutluluğunu birlikte paylaştık. Ortaokullarımızın aldığı mesafeye baktığımızda Adana'mızın güzide Ortaokullarının kaliteli hizmetin yanında emin eller tarafından yönetildiğini bir kez daha müşahede ettik. Bu nokta da davetimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Dağlı başta olmak üzere Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerimizin başarılı Ortaokul Müdürlerine şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

Başa dön tuşu