GENÇLERDEN TOPLUMA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

GENÇLERDEN TOPLUMA GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen, Bilecik Sosyal Etkinlikler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından projelendirilen "Gençlerden Topluma Gençlik Merkezi" açıldı. 

Tepebaşı'nda bulunan "Gençlerden Topluma Gençlik Merkezi" açılşına Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Ebu Talip Dursun, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Dernek binasının açılışı öncesinde İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından dua edildi. Duanın ardından kurdele kesimi yapıldı. Daha sonra davetliler bina içerisine geçerek Proje İdare Destek Başkanı Kader Başoğlu'ndan "Gençlerden Topluma Gençlik Merkezi" ile ilgili bilgi aldı. 

Proje İdare Destek Başkanı Kader Başoğlu, proje kapsamında çeşitli konferans, söyleşi, piknik, doğa yürüyüşleri düzenleyeceklerini ifade ederek bunlara ek olarak Çanakkale gezisi, Arapça, İngilizce, Osmanlıca gibi dil kursları vereceklerini bu kapsamda da katılımcı gençlerin maddi ve manevi donanımının arttırılmasını hedeflediklerini kaydetti.

genclerden-topluma-genclik-merkezi-foto1.jpg

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum