YENİ YILDA YENİ HEYECANLARLA

YENİ YILDA YENİ HEYECANLARLA

Her geçen gün yatırımlarını arttıran Sakarya Gazetesi 2017 yılında abonelerini ziyaret ederek kendi üretimi olan takvim, not defteri, masa takvimi, küp bloktan oluşan yeni yıl promosyonlarını okuyucularına hediye edip, bilecikhaber.com.tr ve Sakarya Gazetesi’nin yayın akışı hakkında görüş alıyor.

Aynı zamanda bilecikhaber.com.tr’nin uygulamasını anlatan ekibimiz uygulamayı bizzat indirilmesinde yardımcı oluyor.

Abonelerimizden Cengiz Çelik’i ziyaret eden Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Çelik ile gazetede yer alan haberler konusunda sohbet etti. Görüşlerini aldı. Bilecikhaber.com.tr’nin uygulamasını anlatan Erdal, uygulamanın bizzat indirilmesine yardımcı oldu. Çelik facebook’tan sürekli haber sitesini takip ettiğini, bilecikhaber.com.tr’ye günde en az 5-6 kez girdiğini, gazeteyi de basılı olarak her sabah gözden geçirdiğini söyledi. Cengiz Çelik ümreye gittiği zamanda yine haber sitesinden Bilecik’te olup bitenden anında haberdar olduklarını da sözlerine ekledi.

Torunlar Grup’a bağlı Bilecik Arçelik Bayi sorumlusu Mustafa Dikici gazeteyi basılı olarak takip ettiğini, gün içerisinde internete girme zamanı bulamadığını ancak basılı olarak Sakarya Gazetesi’ni masanın üzerinde görünce okuduğunu ifade etti. 

yeni-yilda-yeni-heyecanlarla.jpg

 

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.