Takip Et

SON DAKİKA

Karpuzlu’dan tarihi şampiyonluk

17 Nisan 2016, Pazar 18:29

     


Amatör Süper Lig’e çıktığı ilk sezonda şampiyon olarak 32 yıllık tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Karpuzlu Belediyespor, şampiyonluk kupasına kavuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Amatör Süper Lig’in son haftasında evinde Yıldızspor’u ağırlayan Karpuzlu Belediyespor, 4-2 mağlup olduğu maçın ardından ilk kez Amatör Süper Lig şampiyonluğu kupasını kaldırdı. Prestij niteliği taşıyan maçta Karpuzlu’da genç futbolcular da forma şansı bulurken, gollerini penaltıdan İsa ve Beyazıt, Yıldızspor’un gollerini de Ahmet Can, Yaşar, Hamit ve Muhammet kaydetti. Karşılaşmayı ilçe protokolü, iki kulüp başkanı ve Karpuzlulu taraftarlar izledi.

KUPAYI ZEYBEK’LE KUTLADILAR

Maç sonunda Karpuzlu Belediyespor camiası, mağlubiyete rağmen Bölgesel Amatör Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Kırmızı-Lacivertliler’in kupasını Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç verdi. 32 yıllık tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e çıkan Karpuzlu, ilk sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek tarihi bir başarı elde etti. Şampiyonluk kupasını Karpuzlu Kaymakamı Durdu Arık, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Kulüp Başkanı Tuncer Erten, Antrenör Erkan Eyiol ve futbolcular zeybek oynayarak kutladı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler