Takip Et

SON DAKİKA

Madranspor'da mafya iddiası

17 Nisan 2016, Pazar 09:00

     


Spor Toto 3. Lig 3 Grupta mücadele eden ve ligin bitimine 3 hafta kala düştü gözüyle bakılan Çine Madranspor’da forma giyen Çineli Muhittin Bozkurt, Mustafa Acar, Yunus Can Bozkır ve Hüseyin Sayın'ın, tesisteki tüm eşyalarını toplayarak takımdan ayrıldıkları, alacaklarını da mafya oldukları iddia edilen bazı kişilerin de desteği ile tahsil ettikleri iddia edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Manavgatspor ile deplasmanda 1-1’lik beraberliğin ardından takıma kesin olarak düştü gözüyle bakan Çineli Muhittin Bozkurt, Mustafa Acar, Yunus Can Bozkır ve Hüseyin Sayın, Çine Madranspor Kulüp Yönetimi tarafından ödenmesi geciken senetlerin tahsilini istediği ve bunun için bazı kişileri devreye soktuğu ileri sürüldü. Öte yandan, ödenmesi geciken senetlerin geçen sezona ait olduğu, bu sebeple futbolcuların geciken ücretlerini bir an önce almak için böyle bir hareket içerisine girdikleri bilgisine ulaşıldı.

KANUN YERİNE BAŞKA İŞLERE BAŞVURDULAR İDDİASI

Kanuni yoldan senetleri icra işlemine sokmayan futbolcuların ücretlerini almak için senetlerini verdiği kişilerin Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer ile görüştüğü ve tehdit ettikleri bilgisine ulaşıldı. Kulüpten alacakları 80 bin lirayı tahsil ettikleri iddia edilen Çineli Muhittin Bozkurt, Mustafa Acar, Yunus Can Bozkır ve Hüseyin Sayın, tesisten tüm eşyalarını toplayarak takım ile yollarını ayırdı.

“AYIP ETTİN, MUHİTTİN”

Bu olay, Çine Madranspor camiasında gerginliğe ve üzüntüye neden olurken, yönetimin ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in özellikle Çineli Muhittin Bozkurt’a sergilediği bu davranış nedeniyle tepkili olduğu bildirildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in Muhittin Bozkurt’a, ‘Ayıp ettin, senden bunu hiç beklemezdik, seninle artık bir ilişiğimiz yok, senin karnını mafyalar doyursun bundan sonra’ dediği iddia edildi.

“FUTBOL HAYATLARI BİTTİ”

Öte yandan, diğer futbolcular ve teknik heyet, tam kadro Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Armağan Turhan’ın yakın çevresine, ‘Yazıklar olsun o dört futbolcuya. Buradakilerin de alacağı var. Bak hepsi burada. Mafyalığa soyundular ya, artık futbol hayatları bitti” dediği konuşuldu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Çine Madranspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun futbolculara ücret ödemeleri konusunda sıkıntılar olduğunu gizlemediği, bu ücretlerin yavaş yavaş ödendiği bilgisine ulaşılırken, kurulun, takımdan ayrılan 4 futbolcu ve senetleri tahsil etmek için yanlarında getirdikleri kişiler hakkında hukuki işlem başlatacağı öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler