Takip Et

SON DAKİKA

O mesajlar ortaya çıktı

16 Nisan 2016, Cumartesi 14:52

     


Efeler’de staj yapan 17 yaşındaki lise öğrencisi M.A.’yı taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra görevden uzaklaştırılan 55 yaşındaki Dr. R.T.’nin, taciz iddialarını yalanlamasının ardından ortaya çıkan telefon mesajları kafaları karıştırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

M.A.’nın isminin açıklanmasını istemeyen babası, Dr. R.T.’nin kızına gönderdiği mesajların masum olmadığını söyledi. Kızının ve ailesinin psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen baba, “Benim kızım daha 17 yaşında. Geleceğe ışıl ışıl bakan, okulunda ve staj yaptığı yerde arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevilen, çalışkan, azimli ve başarılı bir öğrenci. Büyüklerine saygıyı da küçüklerine sevgiyi de bilir. Asla ‘sen’ diye hitap etmez. Taciz deyince, yani namus anlamına gelen bir olayı dallandırıp budaklandırıp mahkemeye intikal ettirmek, asılsız ve bilinçsiz yapılacak bir olay değildir. Bütün deliller savcılığa sunulmuştur, adalete güveniyoruz” dedi.

“KAÇ OLAYI BU ŞEKİLDE KAPATTILAR?”

Dr. R.T.’nin doktor eşi A.T'nin kendisini aradığını belirten baba, “Olayın gazeteciler tarafından duyulduğundan bilgim yoktu ve bazı detayları yayınlanan haberden öğrendim. Her ne kadar bu kişi inkar etse de basın açıklamasıyla 17 yaşındaki kızımı karalamaya kalksa da gerçekler mahkemede ortaya çıkacaktır. Açıklamalarında benim kendilerini arayarak tehdit ettiğimi ve küfür ettiğimi söylemişler. Ben sadece içi yanan acılı bir baba olarak ‘Seninle mutlaka görüşeceğiz’ diye mesaj attım. Ama bu görüşme mahkemede olacak bir görüşmedir. Haberin yayınlandığı günün akşamı doktorun karısı A.T. beni aradı. Bana ‘Ben sizin gibileri bilirim, söyle kaç para istiyorsun?’ dedi. Bunun cevabını kendisine verdim. Merak ediyorum bunun gibi kaç olayı parayla kapattılar acaba? Şu anda aile olarak hepimizin psikolojisi bozuk bir şekilde mahkemeyi bekliyoruz. Allah, kimsenin evladını bu gibi adamlarla karşılaştırmasın” diye konuştu.

BİRKAÇ SATIRLIK MESAJMIŞ

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yaşanan olay sonrası gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra görevden uzaklaştırılan evli ve 2 çocuk babası Dr. R.T, psikiyatri uzmanı olan eşi A.T ile birlikte yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir şikayete maruz kaldığını belirterek, iddiaların asılsız olduğunu söylemiş ve “Spor yapıyordu, ben de sporun nasıl geçtiğini sordum, kendisine de nöbette olduğumu yazdım. Zaten birkaç satırlık bir mesajdı, içeriğinde de taciz söz konusu değildi” diye kendisini savunmuştu. İddialar karşısında çok üzüldüklerini açıklayan doktorun psikiyatri uzmanı olan eşi A.T. de 16 yıllık evlilikleri boyunca eşinin böyle bir olaya karışmadığını, eşinin masumiyetine inandığını söyleyerek stajyer öğrencinin babası tarafından kendisine ve eşine tehdit mesajları geldiğini ve eşine telefon açılarak ağır küfür ve hakaretlerde bulunulduğunu iddia etmişti. (CEM ULUCAN)

Doktorun stajyere taciz iddiası

O doktor açığa alındı

O doktor taciz iddialarını yalanladı







 
Son Eklenen Haberler