Takip Et

SON DAKİKA

Çırak olarak başladığı işyerinin patronu oldu

9 Şubat 2016, Salı 15:31

     


İncirliovalı Şükrü Yelden, çırak olarak başladığı fotoğraf stüdyosunun 11 yıl sonra sahibi oldu. İşyeri için açılış töreni düzenleyen Yelden, sahibi olduğu stüdyoda ilk olarak Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ile Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin fotoğraflarını çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

İncirliovalı Şükrü Yelden (32), 21 yaşındayken İncirliova Kaymakamlığı eski hizmet binasının altında bulunan Göksel Foto’da çırak olarak işe başladığı stüdyonun 11 yıl sonra patronu oldu. Fotoğrafçılık mesleğine İncirliova’da başlayıp Kuşadası ve Efeler’de devam ettiren Yelden, stüdyo açmak için İncirliova’da karar kıldı.

‘Stüdyo Dokuz’ adı verilen işyerinin açılışına Aydın Vali Yardımcısı ve İncirliova eski Kaymakamı Mustafa Ayhan, İncirliova Belediye Başkan Gürşat Kale, MHP İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı ile çok sayıda davetli katıldı. İncirliova’da 2003 ve 2005 yılları arasında kaymakamlık yaptığını hatırlatan Vali Yardımcısı Ayhan, “O zamanlar burada Göksel Foto vardı, şimdi onun yerine Şükrü var. İncirliova memleketim olarak hissettiğim yer’ diyerek iş yeri sahibi Yelden’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İŞYERİNDEKİ İLK FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Renkli kişiliğiyle herkesçe sevilen İncirliova eski Kaymakamı Mustafa Ayhan, stüdyoda ilk olarak kendi fotoğrafının işyeri sahibi Yelden tarafından çekilmesini istedi. Halen Aydın Vali Yardımcısı olan Mustafa Ayhan, ardından Belediye Başkanı Gürşat Kale’yle de fotoğraf çekilerek hatıra kalmasını istedi. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler