Takip Et

SON DAKİKA

Sökeli Roman vekil, kırmızı plakadan İndi at arabasına bindi

9 Şubat 2016, Salı 12:12

     


İzmir'in Konak İlçesi'ndeki Ege Mahallesi'nde at arabası ile dolaşan CHP Milletvekili Özcan Purçu, eski günlerini hatırladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

TBMM’nin yeni dönemdeki en renkli milletvekilleri arasında bulunan, kısa sürede meclisin diğer üyelerinin de sempatisini kazanan TBMM Divan Katibi ve CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ziyaret ettiği İzmir Ege Mahallesi'nde kırmızı plakalı makam aracını bırakıp mahalle sakinlerinin at arabaları ile sokakları dolaştı.

DİZGİNLERİ ELİNE ALDI

Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığıı Ege Mahallesi'nde başta Muhtar Kemal Gürsum olmak üzere mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen meclisin Roman milletvekili Özcan Purçu, bir ara Roman vatandaşın ekmek teknesi at arabasına binerek hem onun araba sahibinin sorununu dinledi hem de Ege Mahallesi'ni dolaştı. Atın dizginlerini eline alarak at arabası da kullanan Purçu, eski günlerini bir kez daha yaşarken mahalle sakinlerince sevgiyle karşılandı.

Ege Mahallesi sakinlerinin başta garibanlık, fakirlik olmak üzere birçok sorununun bulunduğunu söyleyen CHP’li Roman vekil Özcan Purçu, ”Bir yandan kentsel dönüşüm sıkıntısı, bir yandan işsizlik, bir yandan da eğitim sorunu var. Ayrıca Ege Mahallesi sakinlerine yönelik ayrımcılık had safhada. Bu sorunları her fırsatta dile getirip gündeme taşıyacağız. Çözümü için de takipçisi olmaya devam edeceğim” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler