Mucur Gazetesi
HV
19 NİSAN Cuma 02:25

Akbülbül; "Endişeye Gerek Yok"

Milli Eğitim Olarak Gerekli Tüm Önlemleri Aldık. Velililerimiz Endişe Etmesinler Öğrencilerimiz için Mesai Yapıyoruz.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 31-08-2015 09:21   Güncelleme : 31-08-2015 09:21
Akbülbül;

   Mucur İlçe  Milli Eğitim Müdürü Hüseyin AKBÜLBÜL , "Dershanelerin2015/2016 , eğitim öğretim yılında olmayacağından velilerimiz ve öğrencilerimizin endişeye kapılmalarına " gerek yok  dedi.

   İlçe Milli Eğitim Müdürü ile yapılan söyleşide , okullarda yeni eğitim döneminde açılması planlanan kurslar için bütün hazırlıklarını eksiksiz tamamladıklarını söyledi.

   Dershanelerin kapatılmasına ilişkin yasa yürürlüğe girdiği ilk günden itibaren ortaokul ve liselerde tüm öğrencilere kurs imkanı sağlamak için çalışmaya başladıkları belirten Akbülbül; " Öğrencilerimizi en kaliteli eğitim imkanı vermek için tüm idareci ve öğretmenlerimizle tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

2014/2015 Eğitim-Öğretim Yılında Mucurda Anadolu İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu,Halk Eğitim Merkezi,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mucur Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Şeyh Edebali Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Ortaokulu, Fatih Ortaokulu, Kurugöl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Kızıldağ Yeni Yapan Ortaokulunda kurslarımızı başarı ile uygulayıp olumlu sonuçlar almıştık.

 Geçen sene yaptığımız gibi 2015/2016 eğitim-Öğretim Yılı içinde  bütün ortaokul ve liselerimizde kurs planlaması yapmış durumdayız. Çocuklarımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz süreçlerin bütün planlamasını yaptık. Bu kurslar sadece eğitime devam eden öğrencilerimize yönelik olmayacak, mezun olan öğrencilerimiz için de bir çalışmamız var. Mezun olup bize başvuru yapan hiçbir öğrencimizin talebini geri çevirmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın dershaneler kapatıldığı için herhangi bir endişeye kapılmalarına gerek yok. Biz bu sürece hazırız" dedi.

   Akbülbül, kurslarda her sınıfta en fazla 20 öğrencinin olacağını belirterek, ortaokullarda 1000 öğrenciye, liselerde 800  öğrenciye, mezun olan öğrencilerimiz için de tamamını kapsayacak şekilde Halk Eğitim Merkezinde kurs planlaması yaptıklarını kaydetti.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR