Mucur Gazetesi
HV
20 NİSAN Cumartesi 03:24

Yine Seçim Yine Tutulmayacak Sözler! Buyrun Bakalım!

İlçemize verilen sözler hala tutulmazken şimdi yine sözler verilmeye başladı. Vatandaş, önce verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor ve kandırılmaktan bıktı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 31-08-2015 09:25   Güncelleme : 31-08-2015 09:25
Yine Seçim Yine Tutulmayacak Sözler! Buyrun Bakalım!

   İlçemizde her seçim de defalarca sözler veriliyor ama seçim sonrasında bunlar unutuluyor. Son seçimde Sanayi yolumuz, Toki, Organize Sanayi Bölgesi, Doğalgazın Erken Gelmesi ve Kaymakamlık binası sözleri verilmiş ama ne hikmetse şu ana kadar bunların hiçbiri olmamıştı.

   Evet şimdi tekrar seçim var. Seçim 1 Kasım'da şimdiden aday adayları ilçemizde gezmeye başladı. Bu seçim döneminde ne gibi sözler verilecek bakacağız. 

Şunu net ve açık ifade edelim ilçemizin bir sahib çıkan kimse yok. Orda burda şurda biz böyle şeyler yaptık yapacağız demeyle bu işler olmuyor. İlçe vatandaşı ve bizler somut örmekler görmek istiyoruz artık. Kandırılmaktan artık Mucur halkı bıktı. 

   Kim gelip bir esnafım yarasına merhem olmuş, seçim sonrasında Mucur esnafı kan ağlarken, kim gözyaşları silmiş, destek olmuş.  

Hep umut ediyoruz umutlarla yaşamayı Mucur halkı artık öğrendi. Bu sefer yapacaklar edeceklerle yaşıyoruz. Ne yazık ki!!!

Adaylara sesleniyoruz Mucur Gazetesi olarak önce yarım bıraktığınız işleri yapın sonra gelin diğer projelerinizi anlatın. 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR