Güzlek Mahallesinde Heyelan..Muhtar Büyük Tehlike Atlattı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

250 hanenin yaşadığı Güzlek Mahallesi’nde dün akşam ana cadde üzerinde ilköğretim okuluna yakın bir alanda heyelan meydana geldi

İlçemiz Akyazı’ya bağlı 250 hanenin yaşadığı Güzlek Mahallesinde  dün gece 23-00 sularında  ana cadde üzerinde ilköğretim okuluna yakın bir alanda heyelan meydana geldi. Mahalle üzerinde bulunan bir evin istinat duvarı heyelan nedeniyle yıkıldı.

Şiddetli rüzgarın ardından elektrik hatlarını kontrol esnasında hemen yanı başındaki istinat duvarının altında kalmaktan son anda kurtaran  Güzlek Mahalle Muhtarı Selim Akyazıcı; yolun açılması ve daha büyük bir olayın yaşanmaması için, yol açma ve kopan elektrik hattının yenileme çalışmasını başlattı. Gerekli önlemlerin alan çalışkan Muhtar Akyazıcı, bir kez daha halkın takdirini alırken, okul üzerinde olan duvarın tamamen yıkılmadan önlem alınmasını için yetkililerden yardım istedi. Öte yandan,  İstinat duvarı yıkılan evin sahibi ise can kaybının yaşanmaması ile rahat nefes alırken, duvarın yapılması için belediye yetkililerinden yardım istedi.

Güzlek Mahallesinde Heyelan..Muhtar Büyük Tehlike Atlattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir