05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 18:58

Güzel Sanatlar Lisesi İle Spor Lisesi Yetenek Sınavları Başladı

Yetenek Sınavı ile öğrenci alınan okullardan Amasya Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesinde yetenek sınavları başladı.

AMASYA
Giriş Tarihi : 03-07-2020 10:36   Güncelleme : 03-07-2020 10:36
Güzel Sanatlar Lisesi İle Spor Lisesi Yetenek Sınavları Başladı

Yetenek Sınavı ile öğrenci alınan okullardan Amasya Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesinde yetenek sınavları başladı. 1-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınavlara Güzel Sanatlar Lisesi 120 Spor Lisesine 185 olmak üzere toplam 305 öğrenci başvurdu. 2020 yılında Amasya Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü 30, Resim Bölümü 30, Şehit Ferhat Erdin Spor lisesine 30 Kontenjan belirlendi.

Yetenek sınavının ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu öğrenci ve velileriyle sohbet ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Amasya Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Ferhat Erdin Spor Lisesini ziyaret eden İl Müdürü komisyonda görevli idareci ve öğretmenlerden yapılan yetenek sınavları hakkında detaylı bilgi aldı. Sınavlar için yapılan hazırlıkları yerinde inceleyerek komisyonda görevli yönetici ve öğretmenlerin sınavlara ilişkin gösterdikleri titizlik ve özverilerinden ötürü teşekkür etti. Yapılan bu sınavları kamuoyunun ve kendisinin hassasiyetle takip ettiğini belirten İl Müdürü öğrencilere başarılar diledi. İl Müdürü Kösterileoğluna  ziyaretlerinde Şube Müdürü Uğur Başgül eşlik etti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert