Haberler

Güzel oyuncu Melisa Şenolsun, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Hülya Avşar'a benzerliğiyle gündem olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğraflarla dikkatleri yine üzerinde topladı. Melisa Şenolsun'un söz konusu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son dönemde ünlü şarkıcı Hülya Avşar'a benzerliğiyle gündem olan başarılı oyuncu Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak güzel oyuncu, siyah renkli bir elbise ile verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Melisa Şenolsun'un söz konusu paylaşımı kısa sürede 47 binin üzerinde beğeni aldı. Ayrıca, ünlü oyuncunun paylaşımına övgü dolu yorumlar da geldi.

Melisa Şenolsun'un son paylaşımı sosyal medyayı salladı

İşte o yorumlardan bazıları:

- Su kızın endamı havası kımsede yok arkadas

- yani sen tek başına güzelliğin portresisin zaten bu ne of

- güzel kız. kurban olurum sana

- Bir insan ancak bu kadar güzel olabilir

Melisa Şenolsun'un son paylaşımı sosyal medyayı salladı

KÜVETTE POZ VERDİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Muhsin Akgün'e poz veren Melisa Şenolsun, küvete girerek birden fazla poz verdi. 23 yaşındaki pozları başta takipçileri olmak üzere herkesi kendine hayran bıraktı.

Melisa Şenolsun'un son paylaşımı sosyal medyayı salladı

HÜLYA AVŞAR'A BENZETİLDİ

Şenolsun, kıvırcık saçları ve kahkülünden dolayı Hülya Avşar'ın gençlik hallerine benzetildi. Önceki gün Hülya Avşar'a benzetilmesiyle ilgili konuşan güzel oyuncu "Kendisi çok güzel bir kadın. Hala çok güzel" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melisa Şenolsun Sosyal Medya Hülya Avşar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (34)

Size ne!:

Hülya Avşar''dan bin kat güzel bence!

10
11
yanıtYanıtla
ahhh ahhh:

hülya avşar 60 yaşında ondan olabilirmi acaba ?

yanıt7
yanıt3
Volkan:

Hulya Avşar o yaşta sanki daha güzeldi. Bu kızımız da fena değil ama ilk 100 e zor girer.

10
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

HER BEĞENİYİ HER HEDİYEYİ HER GÜZEL CÜMLEYİ HAKEDİYON KUZUM

5
8
yanıtYanıtla
Avni:

ben bu kıza aşık oluyorum galiba.

5
7
yanıtYanıtla
ASLI:

:(( :(( ÜZDÜN BENİ

yanıt8
yanıt5
Halil:

Bitane daha Hülya istemiyorum bu Ülkede yeter birinden kurtulmadan başka biri Türüyor.

9
0
yanıtYanıtla
adımsızım:

güzel kız vesselam kıskanmayın

2
7
yanıtYanıtla
YOKYA:

Herkes kendini birine benzetiyor benzemiyorlar

6
0
yanıtYanıtla
uCube:

Yahu benzerlik yok, sadece makyajlar aynı vede estetikler aynı yapım. ;))) Bazı insanlar aynı makyaj yöntemini yaptığı için birbirlerini çok anımsatıyorlar. :))

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title