GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL KAMPANYASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 11:00, Güncelleme: 29.06.2016 - 11:00
 

GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL KAMPANYASI

PTT Genel Müdürlüğü "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden" kampanyası düzenlendi. Manisa PTT Müdür Vekili Bilal Özlü, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral olması amacıyla başlatılan kampanya hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, asker ve polise kart göndermek için sıraya girdi.
Ramazan Bayramının yaklaşması dolayısıyla PTT Doğu ve Güneydoğuda terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bayram kartı gönderiliyor. Manisa PTT Müdür Vekili Bilal Özlü, güvenlik güçlerine moral olması amacıyla ‘Kart Bizden Göndermek Sizden’ kampanyasını başlattı.Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan asker ve polisler için PTT tarafından başlatılan kampanyaya vatandaşlar destek verdi.   MORAL İHTİYAÇLARI VAR PTT Manisa Müdür Vekili Bilal Özlü, bugün başlayan ‘Kart Bizden Göndermek Sizden’ kampanyasının Cuma gününe kadar devem edeceğini söyledi. Muş, Hakkari, Şırnak, Van, Şanlıurfa, Tunceli gibi illerde terörle mücadele eden asker ve polisin bayramda ailelerinden uzak kaldığını ve moral ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tamamen ücretsiz olan kartlarımıza vatandaşlar askerlere mesajlarını yazabilecekler. Ücretsiz olarak gönderilecek. 127 bin asker ve polise önümüzdeki hafta başı pazartesi günü bu kartlar ulaşacak. Size minnettarız sloganıyla başlayan kampanyada kartların üzerine mesajın yanı sıra gönderilecek ilin yazılması yeterli olacak” diye konuştu. Vatandaşlara ücretsiz verilen kartlardan ilkini Müdür Bilal Özlü gönderdi. Diğer vatandaşlar da terörle mücadele eden polis ve askere moral verecek kartları göndermek için sıraya girdi.  
PTT Genel Müdürlüğü "Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden" kampanyası düzenlendi. Manisa PTT Müdür Vekili Bilal Özlü, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral olması amacıyla başlatılan kampanya hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, asker ve polise kart göndermek için sıraya girdi.
Ramazan Bayramının yaklaşması dolayısıyla PTT Doğu ve Güneydoğuda terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bayram kartı gönderiliyor. Manisa PTT Müdür Vekili Bilal Özlü, güvenlik güçlerine moral olması amacıyla ‘Kart Bizden Göndermek Sizden’ kampanyasını başlattı.Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan asker ve polisler için PTT tarafından başlatılan kampanyaya vatandaşlar destek verdi.
 
MORAL İHTİYAÇLARI VAR

PTT Manisa Müdür Vekili Bilal Özlü, bugün başlayan ‘Kart Bizden Göndermek Sizden’ kampanyasının Cuma gününe kadar devem edeceğini söyledi. Muş, Hakkari, Şırnak, Van, Şanlıurfa, Tunceli gibi illerde terörle mücadele eden asker ve polisin bayramda ailelerinden uzak kaldığını ve moral ihtiyacı olduğunu belirterek, “Tamamen ücretsiz olan kartlarımıza vatandaşlar askerlere mesajlarını yazabilecekler. Ücretsiz olarak gönderilecek. 127 bin asker ve polise önümüzdeki hafta başı pazartesi günü bu kartlar ulaşacak. Size minnettarız sloganıyla başlayan kampanyada kartların üzerine mesajın yanı sıra gönderilecek ilin yazılması yeterli olacak” diye konuştu. Vatandaşlara ücretsiz verilen kartlardan ilkini Müdür Bilal Özlü gönderdi. Diğer vatandaşlar da terörle mücadele eden polis ve askere moral verecek kartları göndermek için sıraya girdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.