Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven tazeleyen Balcı'dan ilk mesaj: Birlikte yol alacağız

Güven tazeleyen Balcı'dan ilk mesaj: Birlikte yol alacağız

'CHP İzmir Kadın Kolları Kongresinde güven tazeleyen İl Başkanı Nurşen Balcı ilk “Mesajında seçimin kazananı CHP” dedi. Balcı, 2019'da CHP'yi iktidara kadınların getireceğini savundu. Kongre sonrası ilk mesaj

  • Ege Postası
  • 22.01.2018 - 12:02

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir Kadın Kolları İl Kongresi dün yapıldı. İl Başkanı Nurşen Balcı, İl eski Başkanı Özgün Utku ve İl eski Yöneticisi Saniye Bora Fıçı ile yarıştığı seçimde sandıktan zaferle çıktı. Kadınların listelerinin yarıştığı kongrede birlik mesajları verilirken her üç aday da konuşmalarında bir arada çalışma çağrısı yaptı. 

Akşam saatlerinde sonuçlanan kongre sonrası ilk mesajını veren Kadın Kolları İl Başkanı Nurşen Balcı “2019 zorlu bir süreç, bunu başından beri söylüyoruz. Bu konuda tüm kadın örgütü olarak elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Ve partimizi hem yerelde hem genelde hem de başkanlık olarak iktidar yapacağız. Bunu da kadınlar yapacak. İktidarı kadınlar getirecek. Bu seçimin kazananı yok kaybedeni de yok. CHP kazandı. Biz tüm adaylarımız ile birlikte el ele kol kola birlikte devam edeceğiz. Zaten arkadaşlarımızı davet edeceğim. Tüm çalışmalarımıza da beraber devam edelim istiyorum, birlikte yol alalım istiyorum” ifadelerini kullandı.

YÜCEL'DEN SOSYAL MEDYADAN MESAJ

Kadın Kolları il Kongresine katılmayan İl Başkanı Deniz Yücel ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bugün gerçekleştirilen İl Kadın Kolları Kongresinde seçilerek göreve gelen Sayın Nurşen Balcı'yı, yönetim kurulu üyelerini ve kurultay delegelerini kutluyorum. Bu kongrenin kazananı yada kaybedeni yoktur. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Hep beraber, omuz omuza gerçekleştirdiğimiz onurlu mücadelemizin sonunda, kazanan Türkiye olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.