Büyük Torbalı

Güven tazeledi

Torbalı Esnaf ve Sanatkârlar Odası genel kurulu dün gerçekleşti. Sultan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda kongreye tek liste ile giren mevcut başkan Halil Gülcü, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Güven tazeledi
356 Görüntüleme
10 Ocak 2018 - 10:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI’DA odalar bir bir genel kurullarını yapmaya devam ediyor. Hafta sonu gerçekleşen Şoförler Odası seçiminin ardından dün de Esnaf Odası’nda genel kurul heyecanı vardı. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerinin Divan’ı oluşturduğu kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra toplantı denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması, oylanması ve tek aday Halil Gülcü’nün konuşmasıyla devam eden kongrede, seçime geçildi. Toplamda 2 bin 594 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası genel kurulu için 5 sandık kuruldu. Tek listenin girildiği kongrede mevcut başkan Halil Gülcü yeniden başkanlığa seçilirken, Gülcü’nün yönetim asil listesinde İsmail Yıldız, Veysel Yeşilyurt, Turan Demirbilek, Aydın Çetik, Ersin Kurt, Uğur Yağlı, Tufan Şen, Özkan Türk, Güven Köseoğlu ve Ediz Kuşkanat yer aldı. Denetim Kurulu asil listesine Taner Yıldız, Muzaffer Sözder ve Tayfur Güneş seçilirken, yedek listede Evren Doğan, Emel Sümer ve Semahat Kınış isimleri yer aldı.
“KÜÇÜK ESNAFIMIZI AVM’LERE YEM ETMEDİK”
Göreve seçildiği günden bu yana Torbalı’ya aşkla hizmet ettiğini belirten Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Gülcü, “Görev yaptığımız süre içerisinde uzman personelimizle esnaf ve sanatkârlarımızın her türlü sorunu ile ilgilendik ve çözüm getirdik. Çıraklarımızın kayıtlarını tutarak sorunlarını çözdük. Kalfa ve ustalarımızın eğitimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olduk ve belgelerini alarak kendilerine ulaştırdık. Odamıza kayıtlı basit usulde vergilendirilen esnafımızın basılı evraklarını temin ederek muhasebe ile ilgili sorunlarını çözdük. En önemlisi küçük esnaflarımızı AVM’lere yem etmedik. Esnafımızın sorunu doğrudan bizi ilgilendiriyor. Bu nedenle ilk günkü aşkla yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Demokratik bir seçim sürecini geride bıraktık şimdi de. Değerli üyelerimiz, bizi yeniden başkanlığa layık gördü. Bizlerde onların bu güvenini sarsmadan, heyecanla projelerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Torbalımıza hayırlı olsun” dedi. Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web