WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

GURUR DUYDUK…

Bu haber 26 Şubat 2021 - 18:26 'de eklendi ve 1.771 kez görüntülendi.

Almanya Cumhurbaşkanı’ndan Özlem Türeci ve Uğur Şahin’e liyakat nişanı….

Federal Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeler, BioNtech’in kurucusu Özlem Türeci ve Uğur Şahin’e Almanya’da ön büyük ödül olarak kabul edilen Liyakat Nişanı verdi.

Federal Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeler, kendi sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile “İlaç şirketi BioNtec’in kurucusu Özlem Türeci ve Uğur Şahin çok kısa süre içinde Covid 19’a karşı bir aşı geliştirtirdiler. Korona salgınının kontrol altına alınmasına kesin bir katkı yaptınız” şeklinde bir paylaşım yaptı.

GURUR DUYDUK…

Avrupa’da ve Dünyanın bir çok yerinde yaşayan Türkler, zaman zaman büyük başarılar elde ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda da Almanya’da yaşayan, Bİontec’in kurucusu Özlem Türeci ile Uğur Şahin, Covid 19’a karşı aşı geliştirerek, Almanya’daki gururumuz oldular. Kendilerini bir kez daha tebrik ediyor, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeler’e de duyarlı davranışından dolayı kutluyoruz.

Liyakat ödülü Cumhurbaşkanı Köşkünde 19 Mart ‘ta verilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.