Gürpınar'da yeni cami ve taziye evleri…

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan çalışma atağı kapsamında ilçedeki mahallelere taziye evi ve camiler yapılıyor.

Gürpınar'da yeni cami ve taziye evleri…

    Sezon başında başlatılan çalışmalarda Parmakkapı, Giyimli, Ortaköy, Karakoç mahallelerine taziye evleri, Kırkgeçit mahallesine ise cami ve minare inşa edildi.

   Vatandaşların taziyelerini daha iyi ortamda kabul etmesini sağlamak için başlatılan çalışmalar kapsamında Değirmendüzü, Yatağan, Sevindik, (Koyunlu) Ortaköy, (Hasankoç) ve Hacıköy mahallerine ise taziye evleri yapılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

   Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçeye bağlı tüm mahallere hizmet götürmeye yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

   Vatandaşın her türlü ihtiyacında yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Doğramacı, şöyle devam etti:  “İlçemizin kalkınması için devletimizin tüm olanaklarını seferber ettik. Bu anlamda en ücra mahallerimize dahi ulaşmaya çalışıyoruz. Daha önce hiç hizmet görmeyen mahallelerimiz artık belediyemizin hizmetiyle tanışmaya başladı. Mahallelerimizin taziye evleri, cami ve Kur’an kursu eksiklerini tespit ederek buralardaki ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Bunların yanı sıra taziye evlerimize sandalye ve masa da dağıttık. Vatandaşlarımızın daha çok hizmet alması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah elbirliğiyle mahallelerimizi daha yaşanır hale getireceğiz.” Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER