Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Ömer Fethi Gürer , Dr Sevgi Özbek,İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan ile birlikte CHP Heyeti seçim çalışmalarına devam etti.

 

 Köy ve kasabalarda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan CHP Adayı Endüstri Mühendisi Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer CHP iktidarında sosyal yardımların artacağını belirtti ve  yokluk yoksullukla ciddi mücadele edileceğini söyledi.

 

CHP Adayı DR Sevgi Özbek’te yaptığı konuşmalarda AKP’nin 7 Haziran seçimleri sonrası Koalisyon hükümeti kurulmasını engelleyerek ülkeyi ekonomik ve siyasi sorunların ağırlaşmasına neden olduğunu ifade etti.  Sorunları çözecek partinin CHP olduğunu ifade etti.

Farklı köy ve kasabalarda seçim çalışmalarına devam eden  CHP Milletvekili adayları CHP  seçim bildirgesinden de örnekler verdi. CHP Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer  seçim konuşmalarında  vatandaşa sağlanan sosyal yardımlara değindi ve şöyle dedi.-“ CHP İktidarında yokluk ve yoksulluk ile mücadele edilerek herkesin işi  ve mutlu  yaşamı olması için uğraş verilecektir. İnsanca hakça bir düzenin kurulacaktır. Komşusu açken tok yatanlardan olmadık o nedenle yokluğu yoksulluğu biliriz. İhtiyaç sahiplerine devlet  kömür dağıtıyor.  Bu yardımı bir parti yapmıyor devlet yapıyor bu yardımlar devam edecektir. Bunun yanında yoksulların yaşamını iyileştirecek çalışmalarda bulunulacaktır. Devlet ömür dağıtırken bir parti adına dağıtmaz.  İmralı ile siyasi kurum olarak görüşen şerefsiz deyip sonra İmralı ile görüşüldüğü ortaya çıkınca onlar devlet memuru diyenler iş kömür dağıtımına gelince bu kere sanki parti yardımı gibi olayı yansıtmaya çalışmaları vatandaşımızın gözünden kaçarmı?   Yurttaşlarımızın seçim öncesi oylarına tuzak kurmaya çalışıyorlar vatandaşlarımız bilsin ki CHP iktidarında yardımlar kesilmeyecek artacak insanca yaşamın yolu açılacaktır. Vatandaşımız  kömürünü alsın  ve  bilsin ki CHP iktidarında da o yardım devam edecek ve  yokluk yoksulluk  yok edilmesi için uğraş verielcektir.”dedi.

ASGARİ ÜCRET 1500 TL OLACAK

CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer  CHP iktidarında  bir yıl içinde  Asgari ücretin vergisi kalkacağını ve net asgari ücret 1500 lira olacağını söyledi  CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer şöyle konuştu- CHP 7 Haziran seçimlerinden önce asgari ücret 1500 lira olacak dediğinde AKP şiddetle karşı çıktı hatta iş adamlarına CHP şikayet etti. Kaynak nerede diye sordu. Şimdi seçim bildirgesini açıklayan AKP bu kere ağız değiştirdi. Niğde gazetelerinde de gördünüz adaylar  tam sayfa ilan vermiş Asgari ücret  AKP iktidarında 1300 lira olacakmış.Adama gülerler  daha  beş ay önce olamaz dediklerini  şimdi seçim vaadi yapmışlar  on iki yıl iktidarda işçiye çiftçiye esnafa kıdım kıdım destek verenler birden bire çark etti. Asgari ücret  1300 olacak dediler utanmasalar CHP  açıkladığı 1500  tl yi açıklayacaklar  arkadaş iktidar sizsiniz niye olacak deyip durusunuz toplayın  asgari ücret komisyonunu yapın elinizi tutanmı var. CHP söyleyince olmaz deyip sonrada  aynen taklit etmek bu da bir AKP gerçeği olsa gerek. Yalnız bu konuda değil çok farklı konularda CHP proje açıklar AKP onu çarpıtıp kendi projesi gibi halka yansıtmaya çalışır.Ülkemizde yetişmiş kadroları ile CHP iktidara hazırdır.Köylünün işçinin çiftçinin esnafın  emeklinin engellinin gençlerin  kısacası herkesimin ve herkesin sorunlarını bilen parti olarak CHP’YE seçimlerde oy verin sorunları çözmek için elimizi taşın altına koyalım. “dedi. Köy Kasaba ziyaretleri yanı sıra  kasaba pazarlarına da uğrak verdi.

GÜRER’E BALKANLAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

Balkan Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Başkan ve Yöneticileri Niğde’ye geldi. CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer’in  Balkan Kültürüne ve derneklerine yaptığı katkı ve destek için Niğde gelen Heyet Niğde’de bir dizi ziyarette bulundu.  Balkan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Poyrazoğlu ve  dernek üyeleri  Niğde Balkan Dernekleri Başkanı Abdulah Özdamar ve Yönetimini de ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül, Konaklı Belediye Başkanı Maksut Özçelik, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur makamlarında ziyaret eden heyet   bazı köy muhtarlarını da ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Poyrazoğlu ziyaretlerinde politika yapmak amacı ile gelmediklerini ifade ederek Kartal Belediye Başkan Yardımcısı İken Ömer Fethi Gürer’in Balkan Türklerine sağladığı katkı ve destekten dolayı ona olan sevgileri ile başarı dilemek amaçlı olduğunu belirtti ve bu arda Niğde yaşayana Mübadele ile göç edenleri de ziyaret ederek hasret giderdiklerini söyledi. Poyrazoğlu derneklerinin Balkanlarda önemli bir etkinliği olduğunu ve  Bulgaristan’da yapılan seçimlerde Türk Milletvekillerinin kazanması adına da önemli bir çalışma yürüttüklerini kayd etti. Uzun Yıllar Dinayet İşlerinde İmam olarak görev yapan dernek yöneticisi Vedat Özcan Hoca’da Ömer Fethi Gürer’in dürüstlüğü, çalışkanlığı ile Balkanlıların yanında özel ve ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Ömer Fethi Gürer yazdığı annem adlı şiiri bestelendiğini ifade eden Vedat Özcan Niğde için yararlı ve başarılı işler yapacağına inancımız tam diye konuştu. Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği    Gölcük, Konaklı, Aktaş Belediye Başkanlarına birer  günün anısına plaket takdim ettiler. Kartal Gazetesi sahibi Vural Dağtekin ve Kurucusu Selim Akdoğan’da  heyet ile ziyaretlere katıldılar.

Editör: TE Bilişim