İlimizde ve bölgemizde beton, maden ve asfalt sektörlerinde önemli bir yere sahip olan Gürer İnşaat, faaliyetlerine Taşköprü’de hayata geçirdiği sanayi sitesi ile bir yenisini daha ekledi.
İlimizin sanayi merkezi olan Taşköprü ilçesinde hayata geçirdikleri Sanayi Sitesi Projesiyle bölgeye yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Gürer İnşaat İşletmecisi Yılmaz Gürer, “Türkiye’nin Cumhuriyet tarihindeki en büyük projesi olan İstanbul –İzmir otoyolunun en önemli etabı olan Osmangazi Köprüsü’nün inşaatında yer almamızın ardından ilimize katkı sağlayacağımız önemli bir projeye daha imza atmanın gururunu yaşamaktayız. Gürer İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz Sanayi Sitesi Projesinin ilk etabını tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizi 4 etapta tamamlayacak şekilde planladık. Projemizin ilk etabında 11 adet 380m2’lik orta ölçekli sanayi dükkanını ilimiz ticari hayatına kazandırmış bulunuyoruz. Projemizi tamamladığımızda ilimize 50 adet sanayi dükkanı ve proje kapsamında 2 sosyal alan ve sanayiye ait olacak otoparklarımızı halkımızın kullanımına açacağız.” dedi.
Bölgemizdeki ticari gelişmeleri ve ulaşım konusundaki kolaylığı sebebiyle Taşköprü ilçemizde yatırım yapmayı tercih ettiklerini dile getiren Gürer, “Projeyi kendimize ait olan arazilerimiz üzerinde hayata geçirdik. İlk etapta tamamladığımız 11 orta ölçekli sanayi dükkanımızı kiralama yoluyla işletmelere sunduk. Firmalar sanayi ve fabrikalar bölgesinde olmasının yanında hiçbir ulaşım sıkıntısı olmadığı için projemize ilgi gösteriyorlar. Projemizin konumu Topçular iskelesine 2km, Osmangazi Köprüsü’ne 3 km ve İstanbul-İzmir otoyoluna giriş yapabilecekleri Kılıçköy gişelerine 3km mesafede bulunuyor. Bu da ulaşım konusunda projemizde yer alacak firmalarımıza ulaşım konusunda önemli seviyede kolaylık ve öncelik kazandırıyor.
Gürer İnşaat olarak kurulduğumuz günden bu yana %100 müşteri memnuniyetini amaçlayarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da aynı amaç için adımlarımızı atarken, ilimize ve ülkemize yararlı projeler hayata geçirmeyi amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim