CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Aksaray, Altunhisar ve Bor ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Aksaray’a yeni atanan vali Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gürer, Altunhisar’da çiftliğinde yangın çıkan Yaşar Kopan’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Belediye Başkanı Serkan Baran ve İlçe Emniyet Amiri Fatih Güvenç’i makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Gürer bölgede yapılanlar ve sorunları üzerinde değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

BOR PROTOKOLU ZİYARET

Bor ilçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Amiri’ni ziyaret eden Gürer, pandemi döneminde yapılan çalışmalar ile ilçe sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gürer’e CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve beraberindeki heyetin Bor ilçesindeki ilk ziyaret durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz’u makamında ziyaret eden Gürer, Kaymakam Yavuz ile birlikte ilçeye ait güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundular. Bor ilçesinin tarihsel önemine değinen Gürer, Kaymakam Yavuz’dan ilçe için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CHP Milletvekili Gürer ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Başkanı Serkan Baran’ı makamında ziyaret etti. Gürer ve Baran ilçenin sorunları, belediye çalışmaları, yatırım bekleyen alanlar ve ilçe halkının beklentileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bor’da değiştirilmeye devam eden Asbestli içme suyu boruları ile ilgili çalışmanın önemli olduğuna değinen Gürer, bu sorunu TBMM ‘de defaetle gündeme getirdiğini belirtip, ülke genelinde bu konuda acil çalışma yapılması gerektiğini ve Bor’da bu çalışmayı önemsediklerini söyledi. Başkan Baran da bu konuda yaptıkları çalışmaları devam ettirip içme suyu boruları ile ilgili sorunu çözeceklerini belirtti. Gürer, “İnsan sağlığı için risk taşıyan bu su borularının bir an önce tüm ülke genelinde değiştirilmesi de şart” dedi,

Gürer, daha sonra Bor İlçe Emniyet Amiri Fatih Güvenç’i makamında ziyaret etti. İlçenin asayiş olayları yönünden istatistiki verilerinin değerlendirildiği ziyarette, güncel olaylara dair sohbet gerçekleştirildi.

CHP Niğde Milletvekili Gürer’in Bor Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’ne gerçekleştirdiği ziyaretlere, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Enginer, Hüseyin Yalçın ve Hakkı Taşdemir de eşlik etti.

AKSARAY ZİYARET

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk ve Önceki dönem il Başkanı Avukat Doğan Koçer, Merkez ilçe Başkanı Esen Üz Sökmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksaray yeni atanan Vali Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Vali Hamza Aydoğdu Aksaray ili için yararlı ve çözüm odaklı çalışmalarda bulunmayı amaçladıklarını belirtip “ Bizden önce görev yapan arkadaşlarımız gibi Aksaray için en iyi hizmeti verme çabası içinde olacağız” dedi.

ALTUNHİSAR ZİYARET

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde ili Altunhisar ilçesinde besicilik yapan Yaşar Kopan’ın çiftliğinde çıkan yangın nedeni ile ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hayvan yemlerinin depolandığı alanda meydana gelen yangın önemli hasara neden oldu. Altunhisar CHP ilçe Başkanı Sedat Kayan ile çiftliğe giden Gürer, önemli bir besi çiftliğinde oluşan zarardan duyduğu üzüntüyü dile getirip yetkililerin gerekli desteği vereceklerini umduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim