GÜREL; KONGREMİZ 28 ARALIK’TA

KONGREMİZ 28 ARALIK’TA

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından İlçe Kongre tarihleri de belli oldu. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel CHP Gölcük İlçe Örgütünün kongresinin 28 Aralık 2019 Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında Kongre Sarayı’nda gerçekleştirileceklerini belirtti.

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından belirlenen takvime göre 14 Aralık-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek ilçe kongrelerine partililer hazırlık yapmaya başlarken, 10 ilçede kongre takvimi belirlendi.

Kongre’de 297 Delege oy kullanacak

Gölcük’te 28 Aralık tarihinde Gölcük Kavaklı Kongre Sarayı’nda saat 10.00-18.00 arasında gerçekleştirecekleri kongreleri hakkında bilgi veren CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “11 Kasım itibariyle başlamış olduğumuz delege seçimlerimiz, 50 mahallemizde 28 Kasım itibariyle sona ermiştir. Partilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz mahalle bölgesi kongre delege çalışmalarımız 280 delege ve buna ilaveten 17 doğal delege olan yönetimle birlikte 297 kişilik bir delege listemiz belirlenmiş olup il başkanlığımıza ve genel merkezimize gönderilmiştir.  Buradan gelecek kesin listelerle birlikte de kısmet olursa 28 Aralık 2019 Cumartesi günü İlçe Kongremizi yerine getireceğiz. Dolayısıyla göreve geldiğimiz 2017 Aralık ayından beri geçen iki yıllık süremiz nihayete erecek ve yeni bir oluşumla, yeni bir zihniyetle, düşünceyle, yeni bir yol haritasıyla yeni bir yönetim göreve gelecektir. Amacımız tamamen partimizin bayrağını burada dalgalandırmak ve hizmet noktasında ilçemize bir şeyler katabilmektir. Bu duygularla yola çıkıyoruz ve kongremizi yapıyoruz. Kongremizin İlçemize ve Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 + = 25