Günün kazananı

Şampiyonlar Ligi ön eleme, UEFA Avrupa Ligi istediği gibi gitmeyen Siyah- Beyazlı ekip Süper Lig’de Trabzonspor maçı dışında istediği sonuçları alamadı. 

Oynadığı maçlarda kafasında istediği 11’i oluşturamayan Sergen Hoca denemeler yaparak iskelet kadroyu kurma derdinde. Denizlispor karşısında orta sahaya Dorukhan, Souza önlerinde Atiba ile başlayıp, kanada Larin’i atarak, Aboubakar’ın sevdiği çift forvet oyununu sahaya yansıttı. Bu da ilk yarıda meyvesini verdi. Aboubakar-Atiba işbirliği ile gelen gol ve sonrasında kazanılan penaltı ile Beşiktaş çok rahat bir ilk yarı geçirdi. 

Önceki maçlara göre daha derli toplu bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar ilk yarıda oyunun son beş dakikası dışında her oyuncusu ile pres ve baskılı oynadı 22 gündür maç yapmayan Kartallar futbola aç bir görüntü çizer gibiydi. 

İkinci yarı istekli futboluna devam eden Beşiktaş sıkıntılı olduğu defans sorununu da bu maçta biraz çözmüş görüntüsü verdi. WelintonVida uyumu sağ kanatta yeni transfer Rosier ve Ghezzal’ın takıma erken uyumu sezona şanssız giriş yapan hocanın yüzünü bu maçta güldüren etkenlerdi. Rahat giden bir oyunda tecrübeli Souza’nın gereksiz hareketi vasat oyun oynayan Denizlispor’a hareket getirdi.Sergen Hoca; Ljajic, Oğuzhan, Töre gibi yıldızları form grafiğini yükseltecek planlar üzerine çalışmalı. Atiba ile yoğun maç temposu uzun sürmez. Başkan son açıklamasında Dorukhan imzalarsa oynar yoksa yolu açık olsun sözünden sonra bu maçta İlk 11 başlaması yönetim ile arasının soğuk olduğunu gösterir gibiydi. Sergen Hoca zaten maç öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalar ile mesajları net veriyor. 

Denizlispor ise bu vasat oyunla çok erken ama lige havlu atmış görüntü çizer gibiydi. Rodallega ve Varela dışında iyi oyuncusu bulunmayan ekibin tek güvencesi Prosinecki gibi bir hoca ile çalışması ve mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan bir teknik direktöre sahip olmasıdır. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.