Günnar'dan Önemli Açıklamalar

Günnar'dan Önemli Açıklamalar

Günnar'da Çevre Yolu ve Yatırımlar Üzerine Açıklamalar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, kurduğu iftar sofrasında Akçaabat’ta görev yapan basın mensuplarını ağırladı. Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’ın da hazır bulunduğu iftar sofrasında sohbet konusu devam eden yatırımlar ve ilçemizin belli başlı sorunları oldu.

 

Günnar: Gündemimizde deniz yok

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın organizesinde düzenlenen ve ilçemizde görev yapan bütün basın mensuplarının davetli oldukları iftar sofrasında önemli açıklamalar yapan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, dedikodu sahiplerinin gündeminin başka, Akçaabat’a bir şeyler kazandırma çabası içerisinde olanların gündeminin başka olduğunu belirterek, “Sahilden geçirileceği iddia edilen yolla ilgili söyleyeceğimizi söyledik ve bu konu gündemimiz dışındadır artık. Sahilden geçirilme alternatifinin yetkili kurumların gündeminde olmadığını ifade etmek isterim. Bizim Akçaabat için sorunlara neşter vuracak en önemli ulaşım ağı yatırımı olarak değerlendirdiğimiz proje Güney Çevre Yoludur ve en yakın zamanda somut adımlar atılacağının buradan bilgisini sizlerle paylaşmak isterim. Üzerine basarak ifade ediyorum ki Güney Çevre Yolu Akçaabat için en önceliklidir.” diye konuştu.

 

“Uraloğlu da yok dedi”

Bütün basın mensuplarının takipçisi olacaklarını ifade ettikleri bu müjdeli haberin en yakın zamanda hayatiyet kazanması arzusu iftar sofrasında aşlarını paylaşanların ortak temennisi olurken AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ise denizden geçirileceği iddia edilen yolla ilgili yürekleri daha da ferahlatan şu net bilgiyi paylaştı. Altıntepe, “Bayram nedeniyle ilçemizi ve bölgeyi ziyaret eden ve incelemelerde de bulunan hemşehrimiz Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nun bizzat ifade ettiği hususdur ki Akçaabat’ta deniz dolgusuyla geçirilecek bir yol projesi Karayolları’nın gündeminde değildir. Akçaabatlıların içi ferah olsun. Ben de bul bilgiyi sizinle paylaşıyorum. Belediye olarak bizlerin vaadleri arasında ilçe sahilinden geçirilecek ve bizzat yer alacak onca projemiz var. Artık iş zmanı, bizi takip edin” şeklinde konuşarak Güney Çevre Yolu için gerekirse Ankara’da yatacaklarını vurguladı.

 İftar sofrasında basın mensuplarını ağırlayanlar arasında AK parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcıları Ömer karabacak, Talat Çakmak ile Belediye Meclis Üyesi Haydar Kara da yer aldı.

adnan-gunnar-akcaabat-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset