Akdeniz'in En Büyük Sergisi Kahramanmaraş’ta Açılacak!

Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu (KAMFOD) tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sergi açıldı.

Akdeniz'in En Büyük Sergisi Kahramanmaraş’ta Açılacak!

Akdeniz'in En Büyük Sergisi Kahramanmaraş’ta Açılacak!

Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu (KAMFOD) tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde sergi açıldı.

14 Ekim 2019 Pazartesi 10:57

Açılışını Kahramanmaraş il Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmazın Yaptığı sergide, Serginin Çok başarılı ve gerçekten çok güzel karelerin yer aldığını belirtti. 

Kahramanmaraş’ın farklı alan ve mevsimlerinin bir araya getirildiği sergi fotoğraf tutkunları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılımla gerçekleşti.

Burada bir konuşma yapan KAMFOD Başkanı Baki Özdoğan, topluluk olarak bin fotoğrafla Güneydoğu’nun en büyük sergisini açmayı planladıklarını ifade etti.

İDRİS OKUR'UN HABERİ...

Topluluğu yeni kurmalarına rağmen ilk sergilerini açtıklarını söyleyen Özdoğan ‘’Kahramanmaraş Fotoğrafçılar Topluluğu (KAMFOD) olarak sergi açıyoruz. Daha bir sene oldu topluluğumuzu kuralı. Bizde topluluk olarak ilk sergimizi açtık. Açtığımız sergi ile Kahramanmaraş’ın da tanıtımına katkı sağlıyoruz. Bu ilk sergimiz bunun devamı gelecek 2’ncisi 3’ncüsü olacak.

Güneydoğu’nun en büyük sergisini Kahramanmaraş’a açmayı düşünüyoruz. Dört mevsimden çekimler yaparak bir sergi açtık umarım Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız beğenir.

Bir sergiyi açmak için bin adet fotoğrafın içerisinden 15-20 tanesi seçilerek bir değerlendirme yapılıyor. 4 mevsimi de baz alırsak bir kare fotoğrafın sonuçta seçilebilmesi bir yılı alıyor.

Biz bu sergide benzer şeylerle açmak istemedik. Farklı ve değişik kareleri bir araya getirmeye çalıştık. Biz KAMFOD olarak kamplar kuruyoruz, sergi açıyoruz ve topluluk olarak başladığımız bu iş dernekleşmeye doğru gidiyor. ‘’dedi.

Son Güncelleme: 18.10.2019 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326