Güneş ve Yalım arasında; “Benim genel başkanım senin genel başkanını döver” kavgası yaşanıyor

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili arasında adeta , “Benim genel başkanım senin genel başkanını döver kavgası” yaşanıyor.
Güneş ve Yalım arasında; “Benim genel başkanım senin genel başkanını döver” kavgası yaşanıyor

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “AKP Uşak Milletvekilleri Uşak’ta sokağa bile çıkamıyor” açıklaması ile fitilini ateşlediği kavganın son raundunda Güneş, “Özkan Yalım'a şunu diyorum; 26 milletvekili geldi, Uşak'ta bir şey olmadı. Genel Başkanlarını getirecekler yine bir şey olmayacak. Seçime girdiğimiz 11 yerden 10'unu almışız. Bundan sonra kimi getirecek diye merak ediyorum. Belki Muharrem İnce'yi getirebilir. O da olmadı Biden'ı getirebilir diye düşünüyorum” şeklinde cevap verdi..

İki vekilinin bu anlamsız tartışmasından sıkılan Uşaklılar da vekillere çocuklar gibi çekişmeyi bırakıp Uşak için hizmet üretmelerini önerdi.

“26 MİLLETVEKİLİ GETİRDİNİZ BİR ŞEY OLMADI BARİ BİDEN’İ GETİRİN”

Güneş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye gündemindeki çeşitli konulardan bahsettikten sonra,  CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak'a geleceğini söylediğini, kendisine de "Sen de Sayın Genel Başkanını Uşak'a getirsene." dediğini hatırlattı.

"Sayın Cumhurbaşkanımız hangi ile ne zaman gideceğini çok iyi bilir. Bizim herhangi bir şey dememize gerek yok." diyen Güneş, şunları kaydetti:

"Bizi milletvekili adayı olarak göstermiş, Uşaklı vatandaşlarımız bize oy vermiş, biz her zaman onların yanındayız. Halkımızın, esnafımızın, sanayicimizin, şehrimizin tüm ihtiyaçlarını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız pek çok eseri Uşak'ta hizmete sundu. Özkan Yalım'a şunu diyorum; 26 milletvekili geldi, Uşak'ta bir şey olmadı. Genel Başkanlarını getirecekler yine bir şey olmayacak. Seçime girdiğimiz 11 yerden 10'unu almışız. Bundan sonra kimi getirecek diye merak ediyorum. Belki Muharrem İnce'yi getirebilir. O da olmadı Biden'ı getirebilir diye düşünüyorum."

Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili arasındaki genel başkanlar tartışması, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’de bir grup konuşmasında; “CHP’li 26 milletvekilimiz Uşak’ta vatandaşın arasında dertlerini dinliyor. AKP’li vekiller sokağa bile çıkamıyor şeklinde bir çıkış yapması ile başlamıştı.

Güneş; “Sayın Kılıçdaroğlu "Uşak milletvekilleri sokağa çıkamıyor." demiş arkadaşlar. Gelsin Sayın Kılıçdaroğlu, beraber çıkalım. Biz Uşak'ta 2019 seçimlerinde 11 yerde seçime girdik, 10'unu aldık arkadaşlar, 11 yerden 10'unu aldık” şeklinde cevap vermişti.Güneş’e cevap veren CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da “Genel Başkanımız Uşak’a geliyor. Sen de genel başkanını getirsene diye cevap vermişti.

VATANDAŞ’TAN HER İKİ VEKİLE DE SARI KART

CHP’li 26 milletvekilin 3 ve 4 Şubat tarihlerinde Uşak’a gelip ziyaretlerde bulunmasının ardından AK Partili ve CHP’li Uşak milletvekilleri arasındaki tartışmalardan bıktığını belirten Uşaklılar ise vekillerinden bu çocukça tutumlarından vazgeçmelerini istedi:

Uşaklılar, www.usakgundem ‘a yaptıkları değerlendirmede; “Çocukken bizde arkadaşlarımızla kavga ederken; ‘benim babam senin babanı döver’ diye kavga ederdik. Bunlarınki o hesap. Adeta “Benim genel başkanım senin genel başkanını döver” kavgası yapıyorlar.

Ülke ve Uşak şehri olarak pandemiydi, ekonomik sorunlardı, zaten çok sıkıldık. Uşaklı vekillerimiz, bu içi boş ve anlamsız kavgaları bıraksınlar da Uşak için yatırımalar peşinde koşsun. İki yıldır Uşak’a hiç yeni yatırım yapılmadı.

Yeni yatırım alamıyorlarsa bitmeyen eski yatırımları bir an önce tamamlamaya baksınlar.” uyarısında bulundu.