Güneş; “İslam Aleminin Berat Kandilini Kutluyorum.”

Güneş; “İslam Aleminin Berat Kandilini Kutluyorum.”

Yayın: 07.04.2020 11:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Güneş Mesajında;

“Değerli hemşehrilerim; Berat Gecesi; Yüce Allah’ın affını, mağfiretini ve günahlardan arınmayı umduğumuz kutlu bir zaman dilimidir. Araf Suresi’nde “Rabbinize yalvara yakara gizlice dua edin, O haddi aşanları sevmez” buyrulduğu üzere, bizleri her türlü belâdan, musibetten ve hastalıktan koruması için niyazda bulunmalıyız. Bu manevi geceler, bizlere kulluk bilincimizi, Yüce Yaratıcı’nın sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmemiz gerektiğini bir kere daha hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, yurt dışında yaşayan vatandaş ve soydaşlarımızla birlikte bütün İslam âleminin Berat Kandilini kutluyorum. Bu gece yapılan duaların içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmamıza vesile olmasını da Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.