Gündoğdu referandum çalışmalarını sürdürüyor

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Ankara’da Meclis çalışmalarının ardından referandum çalışmalarını Kırklareli’nde sürdürüyor. CHP’li Vecdi Gündoğdu, ilk çalışma ziyaretini 17 Şubat 2017 tarihinde Lüleburgaz İlçe Dayanışma Yemeğine katılarak yaptı. Lüleburgaz’da coşkulu bir kalabalıkla birlikte olan Gündoğdu, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

18 Şubat 2017 tarihinde Pınarhisar’ı ziyaret eden CHP’li Vecdi Gündoğdu Cumartesi Pazarında esnaf ve vatandaşlarla birlikte oldu. CHP’li Vecdi Gündoğdu, 20 Şubat 2017 tarihinde ise Vize’ye giderek Vize Pazarcı Esnafı ve Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.
21.02.2017 tarihinde Kırklareli Merkez ilçeye bağlı Değirmencik, Kavakdere, Deveçatağı, Bayramdere , Kızılcıkdere, Üsküpdere, Karıncak ve Yündolan köylerine giderek üreticilerle birlikte olan CHP’li Vecdi Gündoğdu ardından Üsküp beldesini ziyaret etti.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 22 Şubat 2017 tarihinde ise Kırklareli il merkezinde CHP il başkanlığı ve merkez ilçede olağan halk toplantısına katıldı ve ardından eski sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinleyerek dertlerine ortak oldu. Gündoğdu esnaf ziyaretinin ardından Kavaklı beldesine geçerek vatandaşlarla buluştu.
Ziyaretleri sırasında 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum da neden Hayır denilmesi konusunda önemli açıklamalar ve değerlendirmeler yapan CHP’li Vecdi Gündoğdu, parlamenter rejimin değiştirilmesine, parti devleti oluşturulmasına ve meclisin tasfiye edilmesine asla izin vermeyeceklerini belirtti.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, yeni anayasa kabul edildiğinde başkanın devlet kurumlarını bölgelere ayırarak ülkenin bölünmesinin neden olabilecek düzenlemeler yapabileceğini önemle vurgulayarak vatandaşları uyardı ve mutlaka referandumda Hayır denmesi gerektiğini vurguladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol