reklam
reklam
DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.102.959 5.548

Gündoğdu “Huzurlu Bir Seçim Geçmesini Diliyorum”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Gündoğdu “Huzurlu Bir Seçim Geçmesini Diliyorum”
reklam

Gündoğdu “Huzurlu Bir Seçim Geçmesini Diliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve Çevre komisyonu üyesi Vecdi Gündoğdu İstanbul Büyükçekmece’de Ülkü’de Birlik Derneği’nin düzenlediği İftar Yemeğine katıldı.

23 Haziran 2019 tarihinde İstanbul’da yeniden düzenlenecek olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Büyükçekmece’de görevlendirilen Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve Çevre komisyonu üyesi Vecdi Gündoğdu iftar yemeğine katıldı.

Ramazan sofralarının bereketli olduğunu belirten Vekil Gündoğdu buradaki davet dostlarımızla bir araya gelmemizi sağladı dedi.

Gündoğdu  “Mübarek, güzel bir aydayız. Barışın, huzurun olması gereken bir aydayız. Bir arada beraber yaşamak istiyoruz, şanlı bayrağımızın altında yaşamak istiyoruz. Hiç kimsenin burnu kanamasın istiyoruz. Geçtiğimiz gün yüreğimizi yakan bir olay oldu, 2 şehidimiz var.

Hepimizin başı sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun. Biz isteriz ki bu ülkede hepimiz huzur içinde, birlikte, kardeşçe yaşayalım. Ramazan ayı, diğer aylarda olduğu gibi kavga ayı olmasın, herkesin güzel şeyler ifade ettiği bir ay olsun. En büyük arzum, en büyük dileğim de budur. Seçim dönemini de huzurlu bir şekilde geçmesini diliyorum. Ben İstanbul’da her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent