Şehit aileleri ve gaziler için yemek programı düzenlendi

GÜNDEM 26.03.2018 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2657+ kez okundu.
 

Şehit aileleri ve gaziler için yemek programı düzenlendi

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü nedeniyle Şehit Aileleri ve Gazilerimizle yemekte bir araya geldi.
Şehit Aileleri ve Gaziler için Bulancak Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü ve  Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy ile diğer daire amirleri,  şehit aileleri ve gaziler katıldı. Kaymakam Üncü  yaptığı konuşmasında "Bugün; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir azmin mücadelesi olmuştur. Çanakkale zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk ulusunu ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi. 
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü nedeniyle Şehit Aileleri ve Gazilerimizle yemekte bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gaziler için Bulancak Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü ve  Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy ile diğer daire amirleri,  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Üncü  yaptığı konuşmasında "Bugün; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 103.Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir azmin mücadelesi olmuştur. Çanakkale zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk ulusunu ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.