Nevşehir Hacıbektaş Veli  Üniversitesi Kongre Merkezinde Otuz dokuzuncusu düzenlenecek olan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri kapsamında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya TRT Ekibi ile birlikte yabancı ülkelerden gelecek öğrencileri misafir edecek olan aileler katıldı. Velilerden gelen soruları TRT ekibi ve İl Müdürü Sayın Murat DEMİR cevapladı.

      Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR velilere hitaben; “Otuz dokuzuncusu düzenlenecek olan Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında İlimize gelecek dünya çocuklarını size teslim edeceğiz. Bu çocukları 10 gün süre ile misafir etmeyi kabul ettiğiniz ve Pazar günü yapılan bu toplantıya katılımlarınız için siz değerli velilerimize, TRT Ekibine, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. “ dedi.

Nevşehir Dünya Çocuklarını Ağırlayacak. 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR açıklamasında; "39. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği çalışmaları kapsamında, TRT ekibi ile birlikte, yabancı ülkelerden gelecek misafir çocuklarımızı teslim edeceğimiz okullarımızdaki idarecilerimize ve Öğrencileri 10 gün boyunca evlerinde misafir edecek velilerimiz ile Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kongre Merkezinde bilgilendirme toplantısı yaptık. TRT ekibine, okul Müdürlerimize ve Öğrencileri misafir edecek saygıdeğer velilerimize pazar günü olmasına rağmen toplantıya katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.