Gündemi Demirci açıkladı

CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün gerçekleştirilen büyükşehir Meclisi'nde Alanya ile ilgili konuların tamamının oy birliği ile geçtiğini söyledi.

Gündemi Demirci açıkladı

CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün gerçekleştirilen büyükşehir Meclisi'nde Alanya ile ilgili konuların tamamının oy birliği ile geçtiğini söyledi.

06 Mart 2017 Pazartesi 21:39
Gündemi Demirci açıkladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, dün gerçekleştirilen Büyükşehir Meclisi'nde Alanya ile ilgili alınan kararları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Tamamı oy birliği ile geçen maddeler şu şekilde: "Sugözü Mahallesi 41 hektarlık alanda hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planına yapılan itirazlar değerlendirilerek plan kesinleşmiştir. Bundan sonraki süreçte 18. madde uygulamasına yönelik olarak hazırlanacak 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının Alanya Belediye meclisince onaylanıp, Antalya büyükşehir Belediye meclisine gönderilmesi gerekmektedir. Çıplaklı Mahallesinde il emniyet müdürlüğünün atış poligonu yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifi, Tosmur Mahallesi 182 ada 2 parselde Jandarma, kamu hizmet alanı, belediye hizmet alanı ve ticaret alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifi, Türkler Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu teklifleri oybirliği ile onaylanmıştır. Bundan sonraki süreçte onaylanan planlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ilan panosunda ve büyükşehir belediyesi internet sitesinde 30 gün süreyle incelenebilir. İlgililerin konuyu takip ederek varsa itirazlarını büyükşehir belediyesine yapması gerekmektedir. Büyükşehir belediye meclisince Alanya'ya ilişkin alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum." - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 06.03.2017 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81