30 yıllık tecrübesiyle sektöründe fark oluşturan Elçi Tur inanılmaz fiyatlarla umreye gitmek isteyen herkese kapılarını açtı. 

Dünya hayatının en kutsal ve en Anlamlı yolculuğuna yapılan ziyaretlerin sektöründe lider ismi Elçi Turizm Firma yetkilisi Hasan Hüseyin Karakaya, deneyimli din görevlileri eşliğinde hac ve umre programı düzenlediklerini ifade etti. Karakaya, kutsal topraklarda hac ve umre ziyareti için plan yapan herkesi Elçi Turizme davet etti. 

Elçi Tur Nevşehir'de bir ilki gerçekleştirerek 25 Şubat Cumartesi günü umrecilerini Nevşehir Kapadokya havalimanında direk olarak kutsal topraklara götürüyor.

Hac ve umre alnında hizmet veren Elçi Tur Nevşehir Genel Müdürü Hasan Hüseyin Karakaya, "Elçi Turizm, İnanç Turizm olaraktan 1986 yılından bu yana 30 yıllık tecrübesiyle büyük ümmet-ullahlarına imza atmıştır. Elçi Turizm olaraktan 2 kısımda yer almaktadır. Muhafazakar oteller olaraktan İslami otellerimiz vardır. Türkiye genelinde de hac ve umre turlarımız vardır.

Elçi Tur olarak Nevşehir'e açtığımız yeni şubemizle bir ilke imza ataraktan Kapadokya Havalimanından Cidde Havalimanına direk uçuşu 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirmekteyiz. İnşallah temennimiz her ay Cidde'ye direk uçuşumuzu devam ettireceğiz." dedi.

Hasan Hüseyin Karakaya
Ortaklar Apartmanı / Nevşehir
0 543 453 50 50
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/