Günay: ''Fethi Sekin'in heykelini dikelim''

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Günay: ''Fethi Sekin'in heykelini dikelim''
A
a

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve büyük bir faciayı önleyen kahraman polis memuru Fethi Sekin’i Türk bayrakları ve fotoğraflarıyla gelin gibi süslenen ilçede binlerce kişi uğurladı. Cenazede şehidin kız kardeşi göz yaşları içerisinde, teröristlere, “Siz geberdiniz, ağabeyim şehit oldu” dedi.

Sütiş Eskişehir
Önceki gün, İzmir Adliyesi önünde teröristlerin bombalı araç ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği terör saldırısında, Kaleşnikofla ateş eden teröristlerden birini tabancasıyla öldürüp, son mermisine kadar çatışan ve daha sonra şehit düşen 3 çocuk babası 44 yaşındaki kahraman Polis Fethi Sekin’in naaşı baba evinden helallik alınmasının ardından Baskil ilçesine getirildi.



Merkez Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından kahraman Şehit Fethi Sekin için hükümet konağı önündeki Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Garnizon Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, AK Parti Elazığ milletvekilleri Ömer Serdar, Metin Bulut, Ejder Açıkkapı, Tahir Öztürk, İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, diğer protokol üyeleri askeri ve emniyet personeli, şehidin ailesi, yakınları, Elazığ ve çevre illerden binlerce kişi katıldı.



AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay bugün Fethi Sekin için bir paylaşımda bulundu.

Günay, resmi hesabından Fethi Sekin'in (yukarıdaki) fotoğrafını paylaşarak şu mesajı da fotoğrafa ekledi;

"Kurtardığı masum canlar ve canını hiçe sayarak teröristlere verdiği ders adına kahraman şehidimiz Fethi Sekin'in buraya heykelini dikelim."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gürcan 8 Ocak 2017 20:24

bu vatan evladını unutmayalım allah cennetini mekan eylesin

0 0 Cevap Yaz
Ukab UKABE 7 Ocak 2017 21:29

Evet neden olmasın,bu vatan evladı bunu hak ediyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi