‘Herşeyi Bir Kenara Bırakma Zamanı Gelmedi mi’

Gümüşhanespor’un taraftarlar derneği başkanı Miraç Koç, siyaseti, egoyu, hırsları, dertleri, düşmanlıkları bir kenara bırakarak Gümüşhanespor’un o eski günlere geri döndürülmesi çağrısında bulundu.

‘Herşeyi Bir Kenara Bırakma Zamanı Gelmedi mi’

Gümüşhanespor’un taraftarlar derneği başkanı Miraç Koç, siyaseti, egoyu, hırsları, dertleri, düşmanlıkları bir kenara bırakarak Gümüşhanespor’un o eski günlere geri döndürülmesi çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tüm dünya üzerindeki Gümüşhanelilere seslenen Koç, “Siyaseti, egoyu, hırsları, dertleri, düşmanlıkları ve bilmediğimiz belki anlamadığımız sebepleri. Aslında bir araya geldiğimizde ne kadar güçlü, mutlu ve yenilmez olduğumuzu hepiniz görebiliyorsunuz. Evet zamanında sizlerin arasını bozan sırf kendi menfaatleri yüzünden ikilik çıkaran, yalan yanlış şeylerle kafanızı karıştıran bu şehrin hainlerinin olduğunu ve günah keçisi de biz suçsuz günahsız taraftarların seçildiğini anlamış olmanızı temenni ederek bütün dünya da ki hemşerilerimize ve sizlere buradan sesleniyorum: Ortak paydamız ortak değerimiz ortak sebebimiz Gümüşhanespor dan başka ne olabilir bu şehirde!” dedi.

Koç, şunları söyledi: “Bir araya gelebildiğimiz gelmek için heves ettiğimiz kimseye hesap verme gibi sıkıntımızın olmadığı başka bir birlikteliğimiz yok bu şehirde. Bu şehrin bütünleşmeden başka çaresi kalmamıştır. Bu şehir bu taraftar hepinizin bir araya gelerek o eski günlere Gümüşhanesporumuzu geri döndürmenizi istiyoruz. Ha bu arada bir hain bir suçlu bir günah keçisi gerekirse de ben bugüne kadar kulübün bir kuruşunu yememiş ve bana inanan arkadaşlarımı ne yolda ne kavgada yalnız bırakmamış Miraç Koç olarak tüm suçlamaları üzerime aldığımı belirtiyorum. Yeter ki şehir olarak siyasisi bürokratı iş adamı taraftarı olarak bir araya gelebilelim. Umut ediyorum sesimizi duyup duyarsız kalmadan bir araya gelerek bu takıma sahip çıkacaksınız. Bizler elimizden geldiğince yanınızda arkanızda yürüyeceğiz.”
 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2020, 13:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
H.İbrahim Özdener
H.İbrahim Özdener - 4 yıl Önce

Teşekkür ederim kardeşim , bütün yazdıklarına katılıyorum,Gümüşhane Spor ildeki ve il dışındaki hemşerilerimizin bir sevdası bunu bilmeyen anlamaz,ben öğrencilerime önce Gümüşhanesporluyuz diyorum,bence bütün ilçelerimizi de bu işe davet etmeli onlarında bu takıma sahip çıkmalarını sağlamayız, çünkü deplasman Gümüşhane Spor bütün Gümüşhane temsil ediyor.Artık sen beni bırakıp biz olmalıyız,ligde takım tutmak kolay değil nice büyük illerin bırak BAL ligini takımları bile yok.Takımızın kıymetini bilelim.Ben yöneticilerimiz bir düzenli bir gelir getiren tedbirler de almalı(Store mağazaları,reklam alma,gelir getiren gayrimenkuller vb.)sizin gibi değerli kardeşlerimiz oldukça da bu takımın başarılı olacağına inanıyorum ve iyi ki varsınız diyorum..

Selahattin Çınar
Selahattin Çınar - 4 yıl Önce

İnşAllah birlikteliğimizi yeniden inşa ederiz. Eskiden merkezdeki stadyumda atardı Gümüşhanelinin kalbi. O gittikçe artan frekansta ve büyülü atmosferde takımlarımız yenilmezdi. Hayalini kurmak bile cihan değer. Büyükten küçüğe herkes oradaydı. Yine o ortamları ve mekanı oluşturabiliriz. Bunun için ilk önce şu anki bize yakışmayan stadyumdan kurtulmak için adım atmalıyız. Bunu için zaman geçebilir önemli değil ama sonunda Gümüşhaneli mutlu olur. Mutlu bir şehrin takımını kimse alt edemez. Kime sorsam eski stada hala üzülüyorlar. Ama yenisini yapabiliriz. Hemen itiraz etmeyelim biz istersek yaparız.
Storlardaki ürün satışların sürekliliğini sağlamak ve beklenen gelire ulaşmak için büyük takımların da yaptığı klasik baskı ve tasarım biçimlerini bir kenara bırakıp bu konuda günlük hayatımıza girecek sıra dışı tasarımları üretmek için bu konuda gönüllü ve uzman giysi/moda tasarımcılarımızla yani kendi insanlarımızla bir araya gelmeliyiz. Bu konudaki doğru başlangıçları canım Gümüşhanem kucaklayacaktır. Şu anda ülkemizde bunu yapan hiçbir takım yok. Taraftar mecburiyetten olanların içinde en çok beğendiğini almaya çalışıyor. Biz bunu yapabiliriz. Neden bu konudaki dinamiklerimizi hiçbir karşılık beklemeden harekete geçirmiyoruz. Bu bir süreçtir ve bir yerden başlamak gerekir.
Gümüşhane hepimizin sevdasıdır. Son sözümüz her zaman Gümüşhane’dir. Bu efsane kulübü özellikle doğru yöneticilerle ayağa kaldırıp kaldığı yerden yukarılara doğru taşıyalım inşAllah. Futbolu bilmeyenlerin, Türk futbolu hakkında iki kelam edemeyen insanların bu efsane kulüpte işi olamaz. Spor yöneticiliği bambaşka bir atmosferdedir. Önemli insanlarımız artık ortaya çıkmalı. Bir daha çapsız yöneticiler bu kulübün kapısından içeri girememelidir. Bu takım bir daha küme düşemez, Allah korusun.. Sevgi ve özlemle Canım Gümüşhanem…

SIRADAKİ HABER