banner333

banner309

Gümüşhane Yenişehir Stadı Yeni Sezona Hazır!

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor'un, yeni sezonda iç saha maçlarını oynayacağı Yenişehir Stadı'nda tadilat çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlanma aşamasına geldi.

Gümüşhanespor 22.07.2017, 13:23
Gümüşhane Yenişehir Stadı Yeni Sezona Hazır!
banner400

YENİŞEHİR KIRMIZI BEYAZA BOYANIYOR 
Yenişehir Stadyumunun iç bölümlerinin duvarlarının farklı renklerle boyanmış olması taraftarların eleştirilerine neden oluyordu!! Bunun üzerine harekete geçilirken, Yenişehir Stadının iç bölümlerinin deki duvarların Kırmızı-Beyazlı renklere boyanmasına devam edildiği görüldü.

YENİŞEHİR STADYUMUNA 400KVA’LIK JENERATÖR!
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında, Avni Aker Stadyumundan sökülen 400KVA’lık  jeneratör Yeni Şehir Stadyumuna monte edildi. Böylece maç esnasında ki elektrik kesintilerine karşı yaşanabilecek olumsuzlukların da önüne geçilmiş olacak.

TESİSLER ŞUBE MÜDÜRÜ ERDEM ŞEKERLİ; ” YENİ SEZONDA  TAKIMIMIZ MUHTEŞEM BİR ZEMİNDE TOP KOŞTURACAK VE TARAFTARIMIZ GÜZEL STATTA MAÇ İZLEYECEK”. 
Stadın son durumuyla ilgili bilgiler veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesisler şube müdürü Erdem Şekerli, Önümüzdeki sezon, Yenişehir Stadının futbol oynamaya müsait bir duruma getirmek ve stada gelecek olan taraftarlara daha konforlu ve daha rahat bir ortamda futbol izletme imkânı sunmak için yoğun çalıştıklarını ifade etti.

İlk etapta stat çimlerini ele aldıklarını ifade eden Şekerli, Bu nedenle sahaya yeni çim ektiklerini ve zarar gören yerlerdeki çimlerin yeniden yeşermesi için Kumlama, gübreleme ve kök havalandırma ve son olarak da ilaçlama yaptıklarını ifade etti.

Stadın iç bölümlerindeki duvarların  tamamının Kırmızı-Beyaza  boyanmasının kısa sürede tamamlanacağını belirten Şekerli, 
sezon içerisinde ise maçlar arasında kalan zamanlarda da stadın dış cephesini boyamayı planladıklarını ifade etti.

Çalışmalar kapsamında protokol tribününde bulunan bütün koltukların sökülerek yerine yenilerinin takıldığı ifade eden Şekerli, Stadın sporcu odaları, duşları, takımların ve Hakemlerin soyunma odaları, lavaboları, skorbordu, seyirci koltukları ve tribünlerin çatılarına varıncaya kadar yeniden elden geçirilerek yeni sezon öncesi hazır hale getirildiğini söyledi.

Gece karşılaşmalarının da oynanabilmesi için aydınlatma sistemlerinde arızalı bölümlerinin yenilendiğini aktaran Şekerli, ”Bu tür işlemler tamamlandıktan sonra göze çarpar eksiklerimiz olursa bir bir tamamlayacağız. 
Bu çalışmalar ve yapılan hizmetlerde bizlere desteğini esirgemeyen başta sayın Valimiz Okay Memiş'e, Belediye Başkanımız Ercan Çimen'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İsrafil Aslan'ın şahsında emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum  Yeni sezonda da takımımız muhteşem bir zeminde top koşturacak ve taraftarımız güzel statta maç izleyecek” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09