Gümüşhane TSO 5 yıldızlı oda oldu

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 11. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımı ile düzenlenen sertifika töreninde Akreditasyon Belgesini aldı.

Gümüşhane TSO 5 yıldızlı oda oldu

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 11. Dönem Akreditasyon sürecinde yer alan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası  (GTSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımı ile düzenlenen sertifika töreninde Akreditasyon Belgesini aldı.

2016 yılında çalışmaları tamamlanan ve belgelendirme denetimleri sonucu akreditasyon statüsü kazanan 11. ve 12. Dönemlerdeki 26 Oda/Borsa arasında yer alan Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) konferans salonunda düzenlenen törenle Akreditasyon Belgesini aldı.

Akreditasyon Belgesini ve başarı plaketini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden alan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, kendilerine verilen bu belge ve plaket ile Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasının Avrupa standardında hizmet veren bir oda olduğunun belgelendiğini söyledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye’de akredite olmaya hak kazanan 226. oda olduğunu ifade eden Başkan Akçay,  “Türkiye’de toplam 365 oda ve borsa var. Bu oda ve borsalarımız içinden yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olanlar Akreditasyon Belgesini almaya hak kazanıyor. GTSO olarak bizde yapılan belgelendirme denetimi sonucunda başarılı olarak belge almaya hak kazandık ve yapılan bu törende Akreditasyon Belgemizi TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldık. Hak ederek aldığımız bu belge  Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın  hizmet kalitesinin tüm dünyadaki gelişmiş oda ve borsaların verdiği hizmet kalitesinde olduğunun  en açık göstergesidir.

‘AKREDİTASYON BİR KALİTE SİSTEMİDİR’

Akreditasyon demek bir kalite sistemi demektir. Bizde bu kalite sistemine entegre bir oda olduğumuzu aldığımız belge ile gösterdik. İngiltere’de Londra Ticaret Odası, Almanya’da Berlin Ticaret Odası, İstanbul’da İstanbul Ticaret Odası üyelerine nasıl hizmet veriyorsa bizde Akredite oda olarak üyelerimize aynı kalitede hizmet sunuyoruz. Tabi ki bununla da yetinmeyerek üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi her geçen gün nasıl daha fazla artırabiliriz çabamızı sürdüreceğiz. Buradaki asıl amaç üyelerimize kaliteli, hızlı, zamanında, doğru hizmet vererek onların memnuniyetini artırmak” diye konuştu.

TOBB İkiz Kulelerde Gerçekleşen Plaket Törenine Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen  GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Meclis Başkanı Sebahattin Uçar, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Canlı, Meclis Üyeleri Kamuran Gündüz, Şaban Metintaş, Adem Köse, Genel Sekreter Lütfi Kılıç ile  Ticaret Sicil Müdürü ve  Akreditasyon Sorumlusu Aydın Ayar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER