SP Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın Gümüşhane'de

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, partisinin Gümüşhane’de düzenlediği gençlik şöleninde İslam’ın delikanlı dini olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, partisinin Gümüşhane’de düzenlediği gençlik şöleninde İslam’ın delikanlı dini olduğunu söyledi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda konuşan Aydın, görevleri gereği Türkiye’yi karış karış dolaştıklarını belirterek, tüm programlarda gördükleri tablonun Saadet Partisi’nin yükselişi olduğunu ¬kaydetti.

Bir toplumun geleceğini gençlerin oluşturduğunu belirten Aydın, “Gençlik demek gelecek demektir, yarın demektir. Biz yarınlarımıza baktığımız zaman maalesef durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Kim bu gücü, bu değeri, bu hazineyi arkasına almışsa mutlaka başarıya ulaşmış demektir. Kainatın sultanını efendimizin etrafına bakıyoruz, hep gençler var. Neden? Çünkü İslam delikanlı dinidir. Enerjik bir dinin elbette ki enerjik bir kadrosu olacaktır.” dedi.

Saadet Partisi’nin varlık gerekçesinin inandıkları davayı yeryüzüne hakim kılmak olduğunu kaydeden Aydın, Türkiye’nin İslam coğrafyası ve Avrupa ülkeleri içerisinde en genç nüfusa sahip ülke olduğuna dikkati çekerek, gençliğin yaşadığı sorunları dile getirdi.

Saadet Partisi’nin gelmesi halinde milletin yüzünün güleceğini savunan Aydın, AK Parti iktidarının doğru yaptığı çalışmaların yanında yanlış icraatlarının da olduğunu belirterek, toplumun bazı kesimleri tarafından kullanılan sözleri “Hırsızlık yapan kızım Fatıma dahi olsa elini keserim’ diyen bir Peygamberin ‘çalıyorlar ama çalışıyorlar’ diyen bir ümmeti olamaz.” ifadeleriyle eleştirdi.

İslam Birliği kurulmadığı sürece İslam dünyasının huzura erişemeyeceğini kaydeden Aydın, bu bağlamda Saadet Partisi’nin önümüzdeki ilk seçimlerde TBMM’ye girmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Toprak ayağımızın altından kayıyor, gerçekleri görmek zorundayız. Bu toprakların gerçek değerleri için mücadele eden Saadet Partisidir. Hakkı haykırmaya mecburidir.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir de konuşmasında gencin ideali ve inancı uğruna fedakarlık yapabilen olduğunu belirtti.

Programda konuşan SP İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şahin ise ecdadın tarih boyunca bütün zaferlerinin maddi üstünlükle, tank ve tüfekle değil, milli ve manevi değerlerine bağlı, imanlı bir gençlikle kazandığına dikkati çekerek, “Unutmayalım ki bizim asıl gücümüz imanlı, ihlaslı ve değerlerine sımsıkı sarılmış, şuurlu gençliğimizdir.” diye konuştu.

Sinevizyon gösterilerinin de gerçekleştirildiği programın sonunda ezgi ve marşlarıyla bilinen sanatçı Ömer Karaoğlu sahne aldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER