Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun

AK Parti’nin 1. Büyük olağanüstü kongresinde Tespit Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, yoğun kongre çalışmalarını, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Başbakanlık’a taşıyan olağanüstü kongre sürecini değerlendirdi.

Milletvekili Aydın: Milli İradenin Zafer Günü Kutlu Olsun
AK Parti’nin 1. Büyük olağanüstü kongresinde Tespit Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE  Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, yoğun kongre çalışmalarını, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini ve Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu Başbakanlık’a taşıyan olağanüstü kongre sürecini değerlendirdi.

Milletvekili Aydın, “Partimizi bu büyük kongreye hazırlamak için ciddi bir çalışma evresi geçirdik. 4 gün gece- gündüz demeden çalıştık ve şükürler olsun ki bu zorlu sürecin altından kalktık. Kongre günü sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Arena’daki görev yerimize geldik ve gecenin geç saatlerine kadar devam eden bu dev organizasyonu kusursuz bir şekilde tamamladık. Burada şunu özellikle ifade etmek istiyorum. AK davayı sonuna kadar savunan bir milletvekili olarak,  güzel ülkemizi bir adım daha yukarı taşıyan, ülkemize ivme kazandıran ve büyümenin simgesi olan AK dava için gerekirse bir ömür boyu çalışmaya hazırım” dedi.

“MİLLİ İRADENİN KAZANACAĞINI SÖYLEMİŞTİK”

Türkiye’nin seçilmiş hükümetine karşı 17 ve 25 Aralık’ta düzenlenen darbe operasyonlarına da atıfta bulunan Milletvekili Aydın, şunları söyledi: Türkiye’yi büyük bir kaosun içerisine hapsetmeye çalışan 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından Gümüşhane’nin tüm ilçelerinde ve merkezde’ Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ toplantıları düzenlemiş, kazananın sonunda milli irade olacağını söylemiştik. Ve nihayetinde de söylediğimiz oldu ve milli irade her zaman olduğu gibi yine kazandı. Bu öngörümüzün gerçekleşmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Buradan Gümüşhaneli hemşehrilerime de bir kez daha teşekkür etmek istiyorum çünkü ‘Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ toplantılarında seçilmiş hükümetimizin arkasında durmuştur ve bunun yanında da Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye üçüncüsü olan ve yüzde 75’in üzerinde oy almıştır.”

“TÜRKİYE’Yİ AYDINLIK BİR GELECEK BEKLİYOR”

AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, ulaşımda, bilimde, sanayide ve diğer pek çok alanda gelişme gösterdiğini kaydeden Milletvekili Aydın, bu durumun ister AK Partiyi desteklesin ister desteklemesin toplumun önemli bir kesimlerinin farkında olduğu bir gerçek olduğunun altını çizdi.

Türkiye’nin seçilmiş hükümetine başarı dileklerini ileten Aydın, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni Cumhurbaşkanı olması ve Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da Başbakan olmasıyla birlikte oluşan bu yeni süreçte Türkiye’nin gücüne güç katan yeni bir dönemin başladığını kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER