Milletvekili Aydın Gökçeler ve Ozanca Yayla Şenliklerine Katıldı

Ramazan Bayramı boyunca Gümüşhane’de dolu dolu program yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Aydın Gökçeler ve Ozanca Yayla Şenliklerine Katıldı
Ramazan Bayramı boyunca Gümüşhane’de dolu dolu program yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Aydın, memleketin içinden gelen, ülke insanını ve sorunlarını bilen, çözüm üreten, Türkiye’nin dünyadaki itibar ve imajını artıran, Türkiye’yi dünyanın sayılı ekonomileri arasına sokmayı başaran Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın layık olduğu Cumhurbaşkanlığı makamına 10 Ağustos itibariyle geleceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için il genelinde nabız tuttuğunu belirten Milletvekili Aydın, “AK dava ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan için, Gümüşhane için dur durak bilmeden çalışıyoruz.” dedi.

Gümüşhane’deki yoğun programının son gününde Şiran ilçesine bağlı Gökçeler ve Ozanca Köyü yayla şenliklerine katılan Milletvekili Aydın, Ozanca köyü İstanbul Sosyal Gençlik ve Kültür merkezi tarafından düzenlenen yayla şenliğinde ünlü Şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Memleket İsterim” şiiriyle kürsüye davet edildi.

Milletvekili Aydın’ın sahneye davet eden sunucu, şiirin devamında Milletvekili Aydın için “Bir millet sağlamak için gece-gündüz çalışan Sayın Vekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı sahneye davet ediyorum” dedi.

Sunucunun bu duygu dolu anonsu köylüler tarafından yoğun alkış alırken, burada yaptığı konuşmada şenliklerin buruk geçtiğini kaydeden Milletvekili Aydın, “Maalesef şu anda Gazze’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Müslüman kanı akıtılıyor ve ne yazık ki tüm Dünya, Gazze’de, Filistin’de yaşanan bu insanlık onurunu ayaklar altına alan soykırıma gözlerini kapamış durumda, mazlumların çığlığına kulak tıkamak bir vicdansızlık örneğidir. Filistin'de bizim çocuklarımız, bizim yavrularımız şehit ediliyor. Filistin'de insanlık ölüyor, özellikle de Müslümanların izzeti, şerefi ölüyor.” diye konuştu.

İsrail’in, Filistin’de, Gazze’de sergilediği vahşeti, katliamı şiddetle kınadığını ve orada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilediğini belirten Aydın, dünyanın Gazze’de yaşanan bu insanlık katliamına bir an önce müdahale etmesi gerektiğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 23:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER