Gündüz'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlaması

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz 2014-2015 eğitim-öğretim sezonunun başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gündüz'den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Kutlaması
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz 2014-2015 eğitim-öğretim sezonunun başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eğitim, ekonomik ve sosyal kalkınmanın temelidir şeklinde açıklama yapan Gündüz, “Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi, her türlü zihinsel, bedensel ruhsal donanımı ve gelişimi bizim için hayati önem taşıyor. Eğitimde alınan mesafe, gelişme ve ilerleme uluslararası rekabetin en önemli göstergesidir. Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarabilmek ancak kaliteli bir eğitimle mümkün olacaktır.

Eğitim-öğretim milletimiz ve insanlık açısından büyük önem taşımaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmanın yolu eğitimden geçmektedir. Eğitilmemiş bir milletin medeni dünyada yeri yoktur. Sağlam ve köklü bir eğitim almış fertlerin oluşturduğu toplum istikbale güvenli adımlarla yürümektedir.

Geleceğe yön verecek bir toplum oluşturmak için eğitim öğretimin ne kadar önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, yeni bir eğitim öğretim maratonuna başladılar. 2014–2015 eğitim-öğretim yılının Milli eğitim camiası yöneticileri ve çalışanları basta olmak üzere, okul idarecilerimiz ve çalışanlarına, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını ve yeni eğitim-öğretim yılının, aydınlık bir geleceğin başlangıcı ve umutların yeşerdiği aydınlık yarınlara atılan ilk adım olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER