Ankara'da Kelkit Rüzgarı

Ankara Kelkit Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Ankara'da Kelkit Rüzgarı
Ankara Kelkit Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Dernek açılışına hemşehrimiz Adalet eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane eski Milletvekili Temel Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Müşaviri Muammer Duran, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Tombul’ un yanı sıra çok sayıda bürokrat, iş adamı ve hemşehrimiz katıldı.

Kelkitli hemşehrilerimizin gayretiyle kurulan Kelkitliler Derneği'nin öncelikli hedefinin ortak paydaları olan Kelkit’in başta birlik ve beraberliğini güçlendirip Başkentin bütün olanaklarını memleketimize ulaştırmak olduğunu dile getiren Dernek Başkanı  Sami Tüysüz, derneğin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Adalet eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu da birlikteliğin önemli bir parçası olan dernek faaliyetlerinin önemini dile getirirken aynı zamanda bu derneğin Kelkit için çok önemli bir adım olduğunu belirtti.

Gümüşhane eski Milletvekili Temel Yılmaz da derneğin çok önemli bir amaç etrafında kurulduğunu, Kelkit özlemi çekenlerin Ankara'da  bu özlemi hep beraber giderebileceği bir ortamın açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından ikramlara geçildi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta birlik beraberlik mesajları verildi. Derneğin hemşehriler arasında köprü görevi göreceği vurgulandı. Hatıra fotoğrafının ardından tören son buldu.

Haber: Neşet Mert Yalçın
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER