NEDEN OLMASIN?

Gümüşhanespor bir haftayı daha galibiyet ile kapattı. Geçen hafta İnegöl deplasmanın da alınan altın değerinde ki 3 puanı pekiştirmek ve daha anlamlı kılmak adına bu hafta oynanan Çanakkale maçı daha önem arz etti.

Bu ligte kötü takım yok. Daha doğrusu rakip kötü bile görünse futbol da rakibe saygı duymadıktan sonra alabilinecek mağlubiyetler de kaçınılmaz olur. Gümüşhanespor uzun bir aradan sonra Tekin – Samet – Yılmazcan üçlüsü ile karşılaşmaya başladı. Nitekim bu üçlünün ne kadar etkin olduğunu ilk yarım saatte gördük. Özellikle Taner’in kanattan olan katkısı gerçekten mükemmel ötesiydi. Yılmazcan’ın tekniği ve hızını da düşünürsek takımın galibiyetle bu maçı noktalamasına hiçbir sebep ve bahane yoktu.

Defansımız ligin en az gol yiyen konumu durumunda olan takımımızın göstergesi. Başarıyla devam eden serinin ana mimarları da defansın iki tecrübeli ismi Koray ve Mehmet. 11 kişiyle başarılı bir performans sergileyen ekibimiz bizlere soğuk ve karlı bir hava da güzel bir galibiyet hediye ettiler. Maç hakkında söylenecek son sözüm ise şu; Gerçekten bu takımın mevcut iskeleti bozulmadığı zaman neler  yapılabileceğini başta Metin İlhan olmak üzere tüm taraftarlar görmüştür.  Geçtiğimiz sezon bu takımın ileri uçta gol yükünü taşıyan oyuncuların hakkını teslim ettiğin için ve gerçek anlamda hücumu düşünerek maçı kazanmaya yönelik taktik düşüncenden dolayı sonsuz teşekkürler. Umarız gerçekten cesaretli futbol oynatmaya ve oynamaya devam eden bir takım izleriz.

Grupta en az gol atan ekiplerden biri olan takımımız 13 gol atarken, 23 puan topladı. Sanırım ne kadar ileri uçta etkisiz olduğumuzun göstergesi attığımız gol sayısı.. Umarız devre arasında bu takıma önemli takviyeler yapılır ve gerçek başarıya aç olan bu şehir de havasını yakalayıp play off’larda başarılı performans sergileyerek hayal gibi görünen PTT 1.ligine adım adım ilerleriz.

Yazımın son bölümünde özel bir yer ayırmak istediğim isim var; takımın defansının en önemli güven kaynağı ve takımın kaptanlık görevini layığıyla yerine getiren isim; Koray Sönmez Uysal.. Bu takıma geldiğinden bu yana çok şey kattı. Onun duruşuyla daha güven kazanan ekibimiz ve en önemlisi bu şehir ona çok şey borçlu. Çanakkale maçında attığı gole en çok sevinenler arasında olmanın haklı mutluluğu içerisinde kendisine bu şehir adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Hala bir umut var mı dersiniz?

Neden olmasın..
YORUM EKLE