GÜMÜŞKENT AİLESİNDENİM ARTIK

Daha önce Gümüşhane.gen.tr de yazdığım yazılarımı artık burada da okurlarımla paylaşacağım. Öncelikle bana bu gazete de yazmama yardımcı olan GÜMÜŞKENT GAZETESİ Sahibi Bayram TUNÇ abimize ve Temel TUNÇ kardeşime teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Amacım güzel memleketimiz olan GÜMÜŞHANE ‘nin herkesin bahsettiği “sahipsiz bir il” olmadığını kanıtlamak bir nevi… 

Yani gerçekleri çıkarsız ve karşılıksız mesleğini severek tarafsız bir şekilde yazanlar var ben de onlardan biri olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Benim amacım ise bir genç yazarın gözünden bu şehir nasıl olmalı? Neler yapılmalı? Bunları GÜMÜŞKENT GAZETESİ aracılığıyla sizlere yansıtmaktır.

Bendeki bu GÜMÜŞKENT GAZETESİ yazısının anlamı yazılı basın için ilk adımım olan bu yazımdır. Belki son belki de ilkyazım olarak ta kalacak ya da devam edecektir.  Bayram abinin bana GÜMÜŞKENT GAZETESİ’ n de yazma teklifin de bulunduğun da bu teklif beni heyecanlandırmakla birlikte gururlandırmıştır.

Daha yaşanılır bir Gümüşhane idealinde olan birisi olarak bu gazetede yazı yazmam idealimdeki GÜMÜŞHANE için bir fırsat olacağını düşünerekten yazma kararımı verdim. Bu gazetede bende köşe yazarlığına artık adayım dedim; satmadan, kırmadan, sadece kendi görüşlerimi, fikirlerimi ve şehrin sesini samimi bir şekilde yazmak için.

Bende artık bu yarışın içerisinde yarışmak istediğimi öncelikle belirtmek isterim. Bazı kişiler de vardır. Yıllardır bu işi yapıyor olmasına rağmen “ o nasıl yazar. Bu genç yaşta”  diyerek kendilerinin yazarlığa başladıkları günleri unutmamalarını hatırlatarak kötülemeye çalışanlar, karşı çıkanlar olacağı gibi bu yazıyı okuyup eleştiri yapacağınız gibi ve sevenlerimiz de olacağından hiç kaygım yok.

Ama ben tüm düşüncelere olan saygımı yitirmeden ve seviyemi koruyarak, sadece duygu, düşüncelerimi, fikirlerimi ve şehrin sesini yazarak devam ettirme kararını aldığım içindir ki bugün bu gazete de yer almaktayım.

SAYGILARIMLA;
YORUM EKLE