Dt. Pertev Kökdemir

Dt. Pertev Kökdemir

p.kokdemir@swissmeddental.com

Tüm Yazıları

Makyajınız aşağıdaki seçeneklerden oluşabilir.

Kaplamalar

En sık tercih edilen seçenekler zirkonyum ve empress laminalardır. Çok ince malzemelerdir. Dişleriniz hafif aşındırıldıktan sonra diş üstüne yapıştırılır. Gülümsemenizi düzeltir, güzelleştirir ve güçlendirir.

Diş beyazlatma

Kullanılan jeller yüksek bir beyazlatma maddesi konsantrasyonuna sahiptir. Diş rengi doğuştan koyu olan veya sonradan çeşitli nedenlerle diş rengi sararmış hastalara uygulanan beyazlatma tedavisidir. Diş sararmalarınızı gidererek daha beyaz bir gülümsemeye sahip olmanızı sağlar. Diş hekiminde uygulananlar ağız içinde doğru koşullar sağlandığından hem daha etkilidir hem de uzun vadede zarar vermezler

Haberin Devamı

Bonding

Estetik diş hekimliğinde sıkça kullanılan bir yöntemdir. Dişin doğal rengine uygun estetik ve kompozit malzemesinin dişe uygulanmasıdır. Uygulayacak hekimin sanatı ve tecrübesi, oluşacak sonuca olumlu katkı sağlar. Dişten çoğu zaman hiçbir aşındırma yapılmaz ve uygulama süresi 30 dakika ile 1 saat arasında değişir.

Diş implantları

Eksik dişler için en iyi çözüm diş implantlarıdır. Kısacası implantlar, doğal dişlerinizden sonraki en iyi şey olan sabit bir restorasyon türüdür. İmplantınız iki ayrı randevuda tamamlanır. İlk randevuda implantlar yerleştirilir. İkinci randevuda ise; Kemik implantın etrafında kaynaştığında, ona bir ek parça takılarak diş yapımına hazır hale getirilir ve ölçüsü alınır. Son olarak, hem işlevsel hem de estetik diş olarak hizmet etmek için bu parçanın üstüne porselen diş vidalanır veya yapıştırılır.

Eğer sizde aynaya baktığınızda gülümsemenizde yolunda gitmeyen bir şeyler görüyorsanız. Ancak bunu adlandıramıyorsanız, gülümsemenizde eksikliğin ne olduğunun teşhisini koymak için diş hekiminize başvurabilir. Ve sizin için uygun tedavi seçeneklerini konuşabilirsiniz.