20 Mart 2019 Çarşamba 19:44
Gülşah Sayan'dan Ağrılı Kadınlara Nazik Davet

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan ve eşi Gülşah Sayan, düzenlenen programda Kadınlar ile buluştu.

Gülşah Sayan’ın öncülüğünde düzenlenen programda, Sayan yeni dönemde kadınlara yönelik hayata geçirilecek projeleri anlattı, ardından fikir alışverişinde bulunuldu. 

Gülşah Sayan, kadınların önündeki sosyo-ekonomik engelleri kaldırmak, ekonomik yönden bağımsız, sosyal alanda özgür ve özgüvenli olmaları için projeler geliştirdiklerini söyledi. Sayan “Üreten kadınların kurduğu dayanışmaya verilen desteği bir adım daha ileriye taşıyarak, kadınlarımızın Ağrı’da söz sahibi olmaları için her türlü imkanı sunacağız.’dedi.

Düzenlenen programda Gülşah Sayan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan’a, Hasvak Yönetim Kurulu Başkanı Engin Öztürk’e plaket verildi. Ayrıca Gülşah Sayan, Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nurcan Çelik’e Ağrı’nın en çalışkan ve üretken kadın ödülü olarak plaket takdim etti.

Düzenlenen Programa, Hasvak yönetim kurulu başkanı Engin Öztürk ve Ak parti MKYK üyeleri Neslihan Coşkun, Nurdoğan Yüzbaşıoğlu katıldı.

Son Güncelleme: 20.03.2019 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.