Güleç: “KARDEMİR olarak şehrimiz için üzerimize düşenleri yapıyoruz” « Karabük Haber Gazetesi

SON DAKİKA

Güleç: “KARDEMİR olarak şehrimiz için üzerimize düşenleri yapıyoruz”

Bu haber 11 Nisan 2019 - 18:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret ederek, şirket olarak şehir için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, üçüncü dönemine başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Ziyarette başkan Vergili’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Güleç, “KARDEMİR olarak şehrimiz için üzerimize düşenleri yapıyoruz, inşallah bundan sonra da şehrimiz yöneticileri ile el ele vererek Karabük’ümüzü çok daha ilerilere taşıyacağız” dedi.
KARDEMİR’in Karabük için olmazsa olmazı olduğuna dikkat çeken Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, “ Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum. KARDEMİR bir taraftan üretim kapasitesini artırıp ülkemize katma değer oluştururken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, inşallah çevre yatırımları da kısa bir sürede tamamlanacak ve Karabük daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.