İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 17 Ocak 2018

Güle oynaya çeyrek finalde

Sahasında oynadığı ilk maçı 2-0 kazanan Fenerbahçe, dünkü rövanşa skor avantajı ile çıkan taraftı. Mehmet Topal ve Neustadter dışında alternatif isimlerden kurulu bir kadro ile maça başlayan Aykut Kocaman, ikinci yarı öncesi yedek oyuncularına da önemli bir fırsat verdi. Yoğun bir kamp dönemi geçiden Fenerbahçeli futbolcular maçta istedikleri tempoyu ortaya koyamadılar. Dersini iyi çalışan ev sahibi İstanbulspor ise Fenerbahçe'nin açıklarını kolladı. Özellikle sağ kanatta etkili olan İstanbulspor, çok disiplinli bir görüntü çizdi. Bu takımı oluşturan Yalçın Koşukavak'ı ayrıca tebrik etmek gerekiyor.

​GİULİANO BİTİRDİ
İlk yarının son dakikasında rakibin hatası sonucu yakalanan net pozisyonda topu müsait durumdaki Fernandao'ya atmak yerine kaleye yollayan Alper, ciddi bir fırsatı geri çevirdi.
İstanbulspor ilk maçın skoruna rağmen güçlü rakibi karşısında hiç pes etmedi.
İkinci yarıda oyuna giren Giuliano attığı harika frikik golüyle gözlerimizin pasını sildi ve maçın sonucunu tayin etti. Sarı-Lacivertli takım adına gecenin üzücü olayı ise Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımına transfer olması beklenen Yiğithan Güveli'nin yaşadığı talihsiz sakatlık oldu.
Genç savunmacının sakatlığı umarım ciddi değildir ve bir an önce sahalara döner.

MAÇIN EN İYİSİ GIULIANO: Brezilyalı attığı şık golle galibiyeti getirdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ YALÇIN: İstanbulsporlu futbolcu kötü günündeydi